Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν θα αγοράσουμε τα παραμύθια σας για το ΘΕΠΑΝ κύριε Αμανατιάδη»

«Δεν θα αγοράσουμε τα παραμύθια σας για το ΘΕΠΑΝ κύριε Αμανατιάδη»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Χριστίνα Στεφάνου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Κύριε Αμανατιάδη, ωραία τα παραμύθια σας για τη λύση που έδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού στο θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιών κοιμητηρίων Ελευθερίου Κορδελιού), αλλά μην μας παρεξηγήσετε που δεν θα τα αγοράσουμε.

Δεν είναι που όλα τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού σηκώσατε το χέρι σας και ψηφίσατε ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, γιατί δήθεν δεν υπήρχαν στοιχεία, ενώ υπήρχαν στοιχεία με κορυφαίο από αυτά τον τίτλο ιδιοκτησίας που υπάρχει στη Διεύθυνση Γεωργίας και ανήκει στο δήμο. Στην καλύτερη περίπτωση ψηφίσατε να χαρίσετε το ΘΕΠΑΝ χωρίς να κάνετε έρευνα για ένα δημοτικό ακίνητο αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι κύριε Αμανατιάδη που στο ψηφοδέλτιό σας φιγουράρουν ονόματα, τα οποία διαχειρίστηκαν το 2009 το θέμα του ΘΕΠΑΝ στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, γνώριζαν ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας που ανήκει στο δήμο και παρ’ όλα αυτά προχώρησαν διαδικασίες στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για να χαθεί το δημοτικό ακίνητο από την κυριότητα του δήμου.

Αφήστε λοιπόν κύριε Αμανατιάδη τα παραμύθια. Εάν ίσχυαν αυτά που λέτε, ο δήμαρχος θα είχε αποπέμψει τους συγκεκριμένους ανθρώπους από την παράταξή σας, γιατί απέκρυψαν τα στοιχεία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΘΕΠΑΝ. Όχι μόνο δεν τους απέπεμψε, αλλά τους έχετε και στο ψηφοδέλτιό σας.

Αφήστε και αυτήν την προβοκατόρικη τακτική να προσπαθείτε να πάρετε ως διοίκηση του δήμου τα εύσημα για το ΘΕΠΑΝ βάζοντας από δίπλα σαν αρωγό σας τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί εάν δεν ήταν οι δημοτικοί της σύμβουλοι να ανακατέψουν την ιστορία και να αναζητήσουν στοιχεία, η διοίκησή σας θα έκανε ακόμη ανασκαφές για να βρείτε στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι το ακίνητο ανήκει στο δήμο και το πουλί θα είχε πετάξει, όπως εσείς είπατε.

Ε όχι κύριε Αμανατιάδη. Την ψυχή μάς έβγαλε η διοίκησή σας για μια ιστορία που τα στοιχεία έτρεχαν στο δρόμο. Πώς λοιπόν κύριε Αμανατιάδη εσείς προσωπικά, που δώσατε στοιχεία για να λυθεί το θέμα του ΘΕΠΑΝ υπέρ του δήμου, ανέχεστε αυτήν τη συμπεριφορά από το δήμαρχό σας και δέχεστε να συμπορεύεστε στο ίδιο ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που κόντεψαν να χαρίσουν το ακίνητο; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά γιατί προσπαθείτε να πιστώσετε στο δήμαρχο και σ’ όλους αυτούς τη σωτηρία του ΘΕΠΑΝ; Αλήθεια κύριε Αμανατιάδη, γιατί ο κύριος δήμαρχος δεν διέταξε ΕΔΕ για όλες τις πράξεις και τις παραλείψεις σχετικά με το ΘΕΠΑΝ; Γιατί κύριε Αμανατιάδη ο δήμαρχος μέχρι τώρα δεν δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο και ότι κάποιοι τον παραπλάνησαν, αποκρύπτοντας στοιχεία;

Εμείς καλούμε τους απλούς πολίτες, που, από το δικό τους μετερίζι, έδωσαν τη μάχη για να μην χαθεί το ΘΕΠΑΝ από τη δημοτική περιουσία, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση. Θα είναι η μόνη δύναμη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που δεν θα επιτρέψει να εξελιχθούν άλλες ιστορίες σαν το ΘΕΠΑΝ».

Κώστας Αμανατιάδης: Είμαστε η διοίκηση που οδήγησε την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ στα Δικαστήρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ