Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜιλτιάδης Τασούλης: Ούτε λέξη η διοίκηση Μανδαλιανού για το “λουκέτο” στα ΕΛΤΑ...

Μιλτιάδης Τασούλης: Ούτε λέξη η διοίκηση Μανδαλιανού για το “λουκέτο” στα ΕΛΤΑ Κορδελιού

Στις 8 Ιουλίου 2023, ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης, μέχρι πριν 20 περίπου ημέρες υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και τώρα πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία κατηγορούσε τη διοίκηση Μανδαλιανού γιατί δεν είπε ούτε λέξη για το «λουκέτο» στα ΕΛΤΑ του Κορδελιού.

«Ένα ακόμα πλήγμα στην καθημερινότητά τους δέχονται οι συμπολίτες μας στο Ελευθέριο Κορδελιό», «Οι τοπικές κοινωνίες χάνοντας δομές και υποδομές δεν κερδίζονται με θεωρίες», «Οι συνταξιούχοι, όσοι έχουν συναλλαγές με το εξωτερικό ή με άλλες πόλεις της Ελλάδας, οι πολίτες που έμαθαν να συναλλάσσονται με το Ταχυδρομείο, ακόμη και για την πληρωμή των λογαριασμών, από την ερχόμενη Δευτέρα στο Ελευθέριο Κορδελιό μένουν… ξεκρέμαστοι», «Και ο Δήμος; Κι εδώ απών; Κι εδώ ούτε μια λέξη για την απώλεια μιας δομής τόσο σημαντικής για τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού; Έστω για την τιμή των όπλων έπρεπε να έχει κάνει μια προσπάθεια να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή μας. Να το παλέψει.», έγραψε ανάμεσα στις υπόλοιπες ομορφιές του ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης.

Ενάμιση μήνα μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κύριος Τασούλης βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, χωρίς να εξηγήσει στους δημότες τι άλλαξε, αλλά με τις γενικές και αόριστες εξυπνάδες που λέει σ’ όλες τις συνεντεύξεις του περί του καλού του δήμου και των δημοτών, εξυπνάδες που μπορούν να κολλήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Αυτός είναι ο κύριος Τασούλης που προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού, αυτός και ο κύριος Μανδαλιανός που τον δέχτηκε. Ο πρώτος προσχώρησε γιατί ήξερε ότι δεν πρόκειται ούτε 3% να πάρει ως υποψήφιος δήμαρχος για να γίνει ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος, όπως ήταν εξαρχής το σχέδιό του, ο δεύτερος τον δέχθηκε μήπως και με τέτοιου είδους απεγνωσμένες κινήσεις καταφέρει να μπει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Κ. Τσ.

«Ούτε λέξη η διοίκηση Μανδαλιανού για το “λουκέτο” στα ΕΛΤΑ Κορδελιού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ