Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Και αξιοπρέπεια έχω και αλήθεια λέω

Μαρία Πασχαλίδου: Και αξιοπρέπεια έχω και αλήθεια λέω

«Και αξιοπρέπεια έχω και αλήθεια λέω», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, απαντώντας στην απαράδεκτη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Στο διάλογο ο οποίος ακολούθησε κάτω από αυτήν την ανάρτηση της Μαρία Πασχαλίδου, που συμπεριλάμβανε τη δήλωση που έκανε για το θέμα στην «Αγκίδα», υπήρξε το παρακάτω σχόλιο για το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και για τα όσα επαναλαμβάνει συνεχώς σχετικά με το γεγονός ότι ξέρει από προσωπική εμπειρία τι αισθάνονται οι γονείς των μαθητών του Ειδικού Σχολείου:

«Είπαμε… δακρύβρεχτες δηλώσεις για να κερδίσουμε εντυπώσεις. Κάποιος να του πει ότι το κάθε σπίτι έχει τον δικό του Γολγοθά και καλά θα κάνει να φτιάχνει και κάτι, όχι να κρύβεται πίσω από τις πλερέζες».

Στο παραπάνω σχόλιο η Μαρία Πασχαλίδου απάντησε πως λυπάται και αναρωτιέται ποιος κάνει με τέτοια ευκολία χρήση για ψηφοθηρικούς λόγους των μελών της οικογένειάς του, πράγμα ανεπίτρεπτο. «Όντως όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας αλλά δεν το διαφημίζουμε…», ολοκληρώνει την απάντησή της η Μαρία Πασχαλίδου.

Χρήστος Αντίνου: Σήμερα να δώσει ο δήμαρχος στη δημοσιότητα το σχεδιασμό ανέγερσης Ειδικού Σχολείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ