Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥStandup Comedy με τη Χρύσα Κατσαρίνη αύριο στις 8.00μμ

Standup Comedy με τη Χρύσα Κατσαρίνη αύριο στις 8.00μμ

Με μια Stand up Comedy, με τη Χρύσα Κατσαρίνη, πέφτει αύριο η αυλαία του 3ου πολιτιστικού θεσμού «Ταράτσα στα Δυτικά». του αγαπημένου πολιτιστικού θεσμού της Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Πολυλειτουργικό Θέατρο « ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, προσφέροντας μαγευτικές φθινοπωρινές βραδιές στον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, σε μικρούς και μεγάλους, τις οποίες οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στη βραδιά StandUpComedy η Χρύσα Κατσαρίνη μετά το “Ότι Πολυτιμότερο Έχω”, την πρώτη soloStandUpComendyπαράσταση της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή , εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα , “ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ”.

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς και τους σεξιστές μιλάει για την NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν.

Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μια κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ΄όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ “Ταράτσα στα Δυτικά 2023” είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και πρόσβαση σε όλους.

Αντί εισιτηρίου- προαιρετικά- υπάρχει συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις δικαιούχες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Πληροφορίες: Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, τηλέφωνο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: 8.00 π.μ. – 3 μ.μ.).

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ