Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση του kostas papaioannou και του Αλέξανδρου Μανδαλιανού

Η διοίκηση του kostas papaioannou και του Αλέξανδρου Μανδαλιανού

Με kostas papaioannou και Αλέξανδρο Μανδαλιανό πορεύτηκε η διοίκηση Μανδαλιανού, με kostas papaioannou και Αλέξανδρο Μανδαλιανό θα συνεχίσει να πορεύεται με ήθος και με όραμα.

Ο kostas papaioannou έβριζε στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook όσους δημότες τολμούσαν να ασκήσουν κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πατέρας του δημάρχου και πρώην αντιδήμαρχος, έκανε δήλωση στην «Αγκίδα» για να μας πει μ@λάκες επειδή ασκούμε κριτική στο γιο του, που έφαγε είκοσι χρόνια στα θρανία και ξέρει και πέντε γλώσσες.

Ο kostas papaioannou μπερδεύτηκε σε έναν διαπληκτισμό με μια συνδημότισσα και αποκάλυψε την ταυτότητά του. Η «Αγκίδα» έδωσε τα στοιχεία στον κύριο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, που μιλάει και πέντε γλώσσες, αλλά του δημάρχου δεν του κάηκε καρφί.

Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός αποκάλεσε μ@λάκες όσους συμβάλλουν στη λειτουργία της «Αγκίδας» και για το δήμαρχο και πάλι ο μήνας έχει εννιά, γιατί προφανώς όλα αυτά τα θεωρεί φυσιολογικά. Κατά τα άλλα αυτός ο δήμαρχος απαιτεί από τους δημοτικούς συμβούλους να του μιλάνε στον πληθυντικό.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ