Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Μαρία Μανούκα δεν χαίρονται σήμερα

Ευτυχώς Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Μαρία Μανούκα δεν χαίρονται σήμερα

Κλεάνθης Μανδαλιανός, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Μαρία Μανούκα ανέβαλαν όλες τις δραστηριότητές τους εξαιτίας της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στη Θεσσαλία.

Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Μαρία Μανούκα από τη στιγμή που ανέβαλαν τις δραστηριότητές τους, δεν έκαναν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο facebook που να αφορούν την προεκλογική περίοδο.

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δηλώνει χαρούμενος που υποδέχεται στο ψηφοδέλτιό του πρώην υποψήφια του Μιλτιάδη Τασούλη. Είναι η δεύτερη ανακοίνωση υποψηφίου μετά την αναβολή των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

Δεν φτάνουν αυτά, αλλά η ιστοσελίδα του δήμου έκρινε σκόπιμο χθες να κάνει ανάρτηση για τη συναυλία της Λευκής Νύχτας στην οποία ο δήμαρχος δηλώνει: «Η διοίκηση μας για άλλη μια φορά στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της πρωτοβουλίες  που δίνουν ζωντάνια, χρώμα και ΦΩΣ  στον τόπο μας, πρωτοβουλίες που αφορούν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, που προβάλλουν την τοπική μας αγορά και συμβάλλουν στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία των δημοτών καθιστώντας τον Δήμο μας πόλο έλξης για όλη την Θεσσαλονίκη».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού που οργανώνει τη Λευκή Νύχτα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί σε συλλογή αγαθών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και η ιστοσελίδα του δήμου ασχολούνταν με τη Λευκή Νύχτα.

Πριν μερικές ώρες και μετά απ’ όλα αυτά, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έκανε ανάρτηση στο facebook για τη συλλογή αγαθών για τους πλημμυροπαθείς. Αυτός είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, που διοικείται από την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού, του οποίου ο πατέρας με επίσημη δήλωσή του στην «Αγκίδα» μας είπε μ@λάκες γιατί ασκούμε κριτική στο γιο του.

Ευτυχώς ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και η Μαρία Μανούκα δεν δήλωσαν χαρούμενοι για κάποιο λόγο από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το μέγεθος της καταστροφής στη Θεσσαλία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ