Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου άφησε το δημαρχείο και κάνει προεκλογικό αγώνα

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου άφησε το δημαρχείο και κάνει προεκλογικό αγώνα

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τριγυρίζει σε δρόμους, πλατείες και λαϊκές αγορές για να κάνει προεκλογικό αγώνα σε ώρες λειτουργίας του δημαρχείου! Μάλιστα βγάζει σωρηδόν φωτογραφίες και τις δημοσιεύει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σαν και κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

Ο δήμαρχος όμως λαμβάνει αντιμισθία για να είναι δήμαρχος και όχι υποψήφιος δήμαρχος. Θα μπορούσε να κάνει προεκλογικό αγώνα τα απογεύματα, που δεν χρειάζεται να είναι στο δημαρχείο, αν και στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας μάλλον χρειάζεται να είναι εκεί και τα απογεύματα. Τα απογεύματα όμως έχει να κάνει ιατρείο, γιατί ως γνωστόν, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αυτό σπούδασε και δεν πρόκειται να το αφήσει ούτε όσο θα είναι δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι που σχολιάζουν την απουσία του δημάρχου από το δημαρχείο, για τη διεξαγωγή προεκλογικού αγώνα, με τη φράση «Τι είχαμε, τι χάσαμε;», αφού και όταν είναι στο δημαρχείο δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Ίσως με την εγκατάλειψη του δημαρχείου από δήμαρχο και αντιδημάρχους, προκειμένου να κάνουν προεκλογικό αγώνα, να μπορέσει το δημαρχείο στον αυτόματο πιλότο να κάνει κανένα έργο!

Ν. Με.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ