Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο υπόγειο πάρκινγκ δεν μιλάει μία από τις πέντε γλώσσες που μιλάει...

Το υπόγειο πάρκινγκ δεν μιλάει μία από τις πέντε γλώσσες που μιλάει ο κύριος Μανδαλιανός

Μάθαμε από δήλωση του πατρός Μανδαλιανού ότι στην «Αγκίδα» είμαστε πολύ μ@λ@κες γιατί δεν κατανοούμε ότι ο γιος του δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου γνωρίζει πέντε γλώσσες.

Μπράβο στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό που έχει γιο δήμαρχο, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει πέντε ξένες γλώσσες, μπράβο και στο γιο του.

Δυστυχώς όμως το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό δεν γνωρίζει καμία από αυτές τις ξένες γλώσσες, ώστε ο κύριος δήμαρχος να σταθεί απέναντί του ωσάν Αλή Μπαμπάς και αντί να πει «Σουσάμι άνοιξε», να πει «Πάρκινγκ άνοιξε» κι εκείνο να λειτουργήσει immediately.

Μάλλον οι πέντε γλώσσες που γνωρίζει ο γιος του κυρ Αλέκου, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν φτάνουν για να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας. Μάλλον πρέπει να μάθει κι άλλη γλώσσα. Δεν πειράζει. Ό,τι μαθαίνει κανείς, καλό είναι. Το πρόβλημα είναι πως, αν για την υλοποίηση κάθε έργου, ο κύριος Μανδαλιανός χρειάζεται να μάθει και μια επιπλέον ξένη γλώσσα, τότε ζήτω που κάηκε ο δήμος, ζήτω που καήκαμε κι εμείς.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ