Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 19:30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο.

Το 2ο θέμα αφορά διαγραφή οφειλών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. προς εκτέλεση της με αριθ. 2081/2019 Απόφασης του τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Το 8ο θέμα αφορά έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος «Συγκριτική μελέτη των επεισοδίων δυσοσμίας στο ΔΔ Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης με ανάλυση του χημικού αποτυπώματος της οσμής και τη χρήση αισθητήρων που μιμούνται το βιολογικό σύστημα της όσφρησης».

Το 10ο θέμα αφορά δωρεάν παραχώρηση χώρου στο ΔΑΚ για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Αθλητικού Συλλόγου Γερόλυκοι Δυτικώς.

Στην αρχή της συνεδρίασης υπάρχει διαδικασία Ανακοινώσεων Προτάσεων.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ