Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Μεγάλη ανατροπή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την προσχώρηση της Μαρίας Πουρσανίδου στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Κίνηση ματ την ημέρα της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές έκανε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Η κίνηση αυτή μάλιστα δημιουργεί προϋποθέσεις εκλογής του από την πρώτη Κυριακή.

Η κυρία Πουρσανίδου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε λάβει 327 σταυρούς προτίμησης, ενώ ο κύριος Τασούλης είχε λάβει 232 σταυρούς προτίμησης. Η κυρία Πουρσανίδου έλαβε 40,95% παραπάνω σταυρούς προτίμησης από τον κύριο Τασούλη. 327 σταυροί προτίμησης φεύγουν από τον κύριο Μανδαλιανό και πηγαίνουν στον κύριο Αλεξανδρίδη.

Με τη λογική λοιπόν των μάχιμων έγκριτων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων και των μάχιμων έγκριτων δημοσιογράφων που αποφάνθηκαν ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, επειδή πήρε μαζί του τον Μιλτιάδη Τασούλη με τους 232 σταυρούς προτίμησης, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης με τους 327 σταυρούς προτίμησης της Μαρίας Πουρσανίδου θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Η μάχιμη έγκριτη δημοσιογραφία δίνει ρέστα… βοήθειά μας!

Κώστας Καρακώστας

Μένια Καλού 1.226 vs Μιλτιάδης Τασούλης 232, σημειώσατε 2!
Από την παράταξη Μανδαλιανού στην παράταξη Αλεξανδρίδη η Μαρία Πουρσανίδου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ