Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜένια Καλού 1.226 vs Μιλτιάδης Τασούλης 232, σημειώσατε 2!

Μένια Καλού 1.226 vs Μιλτιάδης Τασούλης 232, σημειώσατε 2!

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στην παράταξή του ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης, ο οποίος προχώρησε σ’ αυτήν την κίνηση χωρίς να ενημερώσει την παράταξή του. Ο κύριος Τασούλης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε λάβει, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, 232 σταυρούς προτίμησης. Πήρε λοιπόν αυτούς τους σταυρούς προτίμησης και προσχώρησε στη διοίκηση Μανδαλιανού.

Την ίδια μέρα, η Συμίνα (Μένια) Καλού προσχώρησε στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Η Μένια Καλού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε λάβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος 1.226 σταυρούς προτίμησης. Η ανακοίνωση για την προσχώρηση Καλού στην παράταξη Αλεξανδρίδη έγινε πριν την ανακοίνωση για την προσχώρηση Τασούλη στην παράταξη Μανδαλιανού.

Εκείνην την ημέρα δημοσιεύτηκαν άρθρα με πηχυαίους τίτλους σε ενημερωτικές ιστοσελίδες που μας πληροφορούσαν ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, με την ενσωμάτωση του Μιλτιάδη Τασούλη στην παράταξή του, θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή! Εάν ισχύει αυτό με τους 232 σταυρούς προτίμησης του Μιλτιάδη Τασούλη, τότε ο Αλεξανδρίδης, με τους 1.226 σταυρούς προτίμησης της Μένιας Καλού, τι θα εκλεγεί; Πλανητάρχης;

Διαβάσαμε κι άλλα αστεία στις μάχιμες έγκριτες ενημερωτικές ιστοσελίδες από τους μάχιμους έγκριτους δημοσιογράφους. Διαβάσαμε ότι ο κύριος Μανδαλιανός έκανε κίνηση ματ, γιατί είχε προβλήματα πρόσβασης στις ψήφους της Εκκλησίας, στο Κορδελιό και σε άλλες κατηγορίες ψηφοφόρων, τα οποία όμως έλυσε με την ενσωμάτωση Τασούλη, ο οποίος έχει πρόσβαση σ’ όλους αυτούς! Ποιος να μην κλάψει από τα γέλια με αυτά που γράφονται;! Ο Μιλτιάδης Τασούλης με τους 232 σταυρούς προτίμησης έχει πρόσβαση και στην εξωγήινη ομοσπονδία.

Έτσι θα κερδίσει τις εκλογές ο κύριος Μανδαλιανός; Με τέτοια δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τους 232 σταυρούς προτίμησης περισσότερους από τους 1.226; Σε ποιον απευθύνονται αυτά τα δημοσιεύματα και ποιου τη νοημοσύνη υποτιμούν;

Είναι ξεκάθαρο πως όσοι ζούνε χρόνια σ’ αυτόν το δήμο γελάνε με τέτοια καραγκιοζιλίκια. Είναι όμως επίσης ξεκάθαρο πως τέτοια δημοσιεύματα απευθύνονται στους νέους κατοίκους, που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, και γι’ αυτό προσπαθούν να τους χειραγωγήσουν προς την παράταξη του δημάρχου εξαπατώντας τους και παρουσιάζοντας ως σπουδαία προσχώρηση την ενσωμάτωση ενός ανθρώπου που κουβαλάει 232 σταυρούς προτίμησης και το βάρος της διάλυσης της παράταξής του τέσσερις ημέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων. Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν σ’ αυτόν το δήμο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ