Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό την παράταξη Μανδαλιανού στην παράταξη Αλεξανδρίδη η Μαρία Πουρσανίδου

Από την παράταξη Μανδαλιανού στην παράταξη Αλεξανδρίδη η Μαρία Πουρσανίδου

Η Μαρία Πουρσανίδου, η οποία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Η Μαρία Πουρσανίδου έχει γεννηθεί και κατοικεί στον Εύοσμο, είναι έγγαμη και μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και στο περιοδικό «Close Up». Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και είναι τριτοετής στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και έχει επιμορφωθεί ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων .

Εξελέγη και διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου την πενταετία 2014-2019.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Παιδικοί Σταθμοί & Κ.Α.Π.Η.) Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου το διάστημα 2019-2020 και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Οραματίζεται έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου ζωντανό, καινοτόμο, ασφαλέστερο, με σεβασμό στον δημότη και το περιβάλλον.

Μέλημά της είναι η μετουσίωση της αγάπης που έχει για τον τόπο που ζει σε πράξεις, πράξεις που θα αναδείξουν τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σε Δήμο Πρωταγωνιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ