Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά ο Γιάννης Καμαρινός δεν θα είναι υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Τελικά ο Γιάννης Καμαρινός δεν θα είναι υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Υπήρχαν ορισμένοι που συστηματικά διέδιδαν επί μήνες ότι ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, θα είναι υποψήφιος τελικά με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Έλεγαν μάλιστα τις συγκεκριμένες σαχλαμάρες με τέτοια πειστικότητα, που ήταν δυνατόν να τους πιστέψει ακόμα και κάποιος που γνωρίζει καλά τα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Καμαρινός έχει εκφράσει τη στήριξή του στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Μάλιστα έλεγαν επιπλέον κουβέντες περί της μικρής επιρροής που έχει πλέον ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στους δημότες.

Έχει λίγο καιρό που το τροπάρι άλλαξε και οι ίδιοι άνθρωποι ισχυρίζονται πως ο Γιάννης Καμαρινός ενεργεί συστηματικά για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Μα αφενός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει δηλώσει πως στηρίζει την υποψηφιότητα Αλεξανδρίδη και είναι λογικό να ενεργεί για να τη στηρίξει και αφετέρου γιατί ασχολούνται αφού ο Καμαρινός δεν έχει πλέον επιρροή;

Ψ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ