Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε λίγο ο Σταυρίδης θα ζητήσει από τον Αϊβαζίδη και μελέτες για...

Σε λίγο ο Σταυρίδης θα ζητήσει από τον Αϊβαζίδη και μελέτες για ανέγερση σχολείων

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, ο οποίος στη θητεία του δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, όπως ακριβώς ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου δεν είχε κάνει ούτε ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Παιδείας της διοίκησης Μανδαλιανού, κοινοποίησε τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Αϊβαζίδη στην «Αγκίδα» για τα αδέσποτα με ένα σχόλιο «όλα τα λεφτά».

Μετά από τέσσερα χρόνια στη διοίκηση του δήμου, ο κύριος Σταυρίδης ρωτάει τον Βασίλη Αϊβαζίδη γιατί δεν είχε λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων όταν ήταν αντιδήμαρχος, τον κατηγορεί για παχιά λόγια και του ζητάει να καταθέσει πρόταση για το καταφύγιο των αδέσποτων.

Πάλι καλά που ο Γιώργος Σταυρίδης δεν ζήτησε από τον Βασίλη Αϊβαζίδη και τις μελέτες για την ανέγερση σχολικών κτηρίων, που όφειλε να κάνει ο ίδιος και δεν τις έκανε. Τον έχουμε όμως ικανό, στον επόμενο τόνο, να ζητήσει από τον Αϊβαζίδη και μελέτες ανέγερσης σχολικών κτηρίων. Προφανώς ο κύριος Σταυρίδης θεωρεί ότι, ζητώντας τα ρέστα από την αντιπολίτευση, θα ρεφάρει το γεγονός της ανυπαρξίας μελετών ανέγερσης σχολικών κτηρίων.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ