Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒιογραφικό υποψηφίου δημοτικού συμβούλου μπορεί να γίνει σενάριο του Σεφερλή

Βιογραφικό υποψηφίου δημοτικού συμβούλου μπορεί να γίνει σενάριο του Σεφερλή

Διαβάζουμε βιογραφικό υποψήφιας δημοτικής συμβούλου σε όμορο δήμο. Το τι γράφει δεν λέγεται. Γράφει τόσα πολλά για το τι είναι η ίδια, πόσα πτυχία έχει, με ποιους συγγενεύει, που σου είναι πιο εύκολο να γράψεις τι δεν είναι η ίδια, ποια πτυχία δεν έχει και με ποιους δεν συγγενεύει.

Δεν είναι συγγενής με τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, δεν έχει πτυχίο αστροφυσικής, δεν διαθέτει εκπαίδευση αστροναύτη, δεν έχει δει τη γη από εκεί που την είδε ο Γκαγκάριν, δεν έχει διευθύνει τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης, δεν έχει δίπλωμα πιλότου αεροπλάνου, δεν έχει διοικήσει λόχο καταδρομέων, δεν έχει πτυχίο Ιαπωνικής γλώσσας, δεν έχει πάρει μέρος σε συνέδριο πυρηνικής φυσικής, δεν έχει χόμπι το γκολφ. Όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε και μάλλον θα πέσετε μέσα.

Τέτοιο βιογραφικό δεν γράφτηκε από κανέναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά προσεχώς ίσως να δούμε παρόμοια βιογραφικά, αφού υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας έβαλαν και το δικό τους like κάτω από αυτό το βιογραφικό, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως σενάριο από τον Μάρκο Σεφερλή, χωρίς να χρειάζεται να κάνει ιδιαίτερες παρεμβάσεις.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ