Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα «άκουσε» στο Κορδελιό ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Τα «άκουσε» στο Κορδελιό ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Γερά τα «άκουσε» σε πρωινή του περιοδεία στο Κορδελιό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο κύριος Μανδαλιανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του, πραγματοποίησε για μία ακόμα μέρα περιοδεία στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά αυτήν τη φορά τα «άκουσε» από τους θαμώνες γνωστού μπουγατσατζίδικου, που εξέφρασαν την οργή τους για την εγκατάλειψη της περιοχής τους από τον δήμαρχο και την παράταξή του.

Στις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελευθέριο Κορδελιό με διοίκηση Κλεάνθη Μανδαλιανού, αυτό που βρήκε να πει κάποιος από αυτούς που συνόδευαν τον δήμαρχο ήταν να απευθύνει το λόγο στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος και να της επιρρίψει την ευθύνη για τις αντιδράσεις.

Δυστυχώς αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού. Για τις αντιδράσεις των κατοίκων δεν φταίει η πραγματικότητα, αλλά αυτοί που επισημαίνουν την πραγματικότητα. Βέβαια, εάν η παράταξη Μανδαλιανού και ο ίδιος ο δήμαρχος αναγνώριζαν τα προβλήματα, ο δήμος δεν θα βρισκόταν σ’ αυτό το χάλι. Στην παράταξη όμως Μανδαλιανού ισχύει ότι εάν η πραγματικότητα έρχεται σε σύγκρουση με τις αντιλήψεις τους, τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Λ. Ερ.

Η χαμένη ψήφος στην παράταξη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ