Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ταμπέλα του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» δρομολογήθηκε;

Η ταμπέλα του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» δρομολογήθηκε;

Όπως διαβάζουμε, η ευγενέστατη γραμματέας του κυρίου Σωτηράκη διαβεβαίωσε ότι δρομολογήθηκε η τοποθέτηση της πινακίδας στο κτήριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, για να ξέρουν οι πολίτες ότι βρίσκονται στο συγκεκριμένο κτήριο και όχι στο Μέγαρο Δημοτικής Απραξίας Διοίκησης Μανδαλιανού.

Άραγε εκείνη η ταμπέλα που η διοίκηση Μανδαλιανού διαβεβαίωσε πως θα τοποθετούνταν στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Ελευθερίου Κορδελιού, δρομολογήθηκε ακόμη; Πόσο χρόνο χρειάζεται ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, και η διοίκηση Μανδαλιανού για να φτιάξουν εκείνην την ταμπέλα; Η επιγραφή υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμη και θα τοποθετούνταν τον Ιούνιο του 2022.

Τελικά ήταν πιο εύκολη η δρομολόγηση κάποιου πράγματος από τη Θεσσαλονίκη για την Αυστραλία πριν από δύο αιώνες. Πιο εύκολα κάποιο αντικείμενο ή προϊόν θα έφτανε στην Αυστραλία από τη Θεσσαλονίκη πριν δύο αιώνες, απ’ όσο χρειάζεται για να φτάσει με διοίκηση Μανδαλιανού μια πινακίδα από μια εταιρεία κατασκευής επιγραφών στην Τεχνική Υπηρεσία ή στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Ας αφήσει η διοίκηση Μανδαλιανού τις δεσμεύσεις για κατασκευή και τοποθέτηση ταμπελών στην Τεχνική Υπηρεσία και στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης». Ας φροντίσει να τοποθετήσει ταμπέλες σ’ όλες τις εισόδους του δήμου που να γράφουν «Δελφινάριο» για να ξέρουν όσοι εισέρχονται ότι έφτασαν στο δήμο της δημαρχίας Μανδαλιανού και της αντιδημαρχίας Σωτηράκη.

Τσάρλυ

Βρήκαν τρόπο ορισμένοι να «χτυπήσουν» τον Κώστα Σωτηράκη
Αφερέγγυα η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι και στην επιγραφή του Πολυλειτουργικού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ