Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ χαμένη ψήφος στην παράταξη Μανδαλιανού

Η χαμένη ψήφος στην παράταξη Μανδαλιανού

Περιοδείες πραγματοποίησε, τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσει αντιδράσεις και διαμαρτυρίες για την εγκατάλειψη σε μια περιοχή πνιγμένη στη δυσοσμία.

Επέλεξε λοιπόν ο δήμαρχος και η συνοδεία του να πάνε στο Ελευθέριο Κορδελιό σε μια εποχή που θα έβρισκαν όσο το δυνατόν λιγότερους κατοίκους, λόγω διακοπών. Θα μπορούσαν να πάνε και Δεκαπενταύγουστο, αλλά τότε μάλλον θα λείπει ο δήμαρχος κι έτσι αναγκάστηκαν να πάνε λίγες ημέρες νωρίτερα. Βρήκαν όμως κόσμο, άλλωστε δεν είναι δυνατόν μια μεγάλη πόλη να αδειάσει εντελώς λόγω διακοπών, και άκουσαν τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Τι πήγε όμως να κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στο Ελευθέριο Κορδελιό, αφού γνώριζε πως θα αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των κατοίκων για όσα έκανε και για όσα δεν έκανε για την περιοχή; Πήγε να τους πείσει μήπως ότι οι μύτες τους είναι υποκειμενικές και δεν υπάρχει δυσοσμία; Πήγε να τους πείσει ότι άνοιξε η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, αλλά τα υποκειμενικά τους μάτια δεν τη βλέπουν; Πήγε να τους πείσει ότι οι παρελάσεις στις εθνικές εορτές γίνονται κανονικά στο Ελευθέριο Κορδελιό, αλλά η υποκειμενική τους αντίληψη δεν το καταλαβαίνει; Πήγε να τους πείσει ότι δεν είπε αυτά που είπε όσον αφορά τα σχέδιά του για το στρατόπεδο Ζιάκα; Γιατί πήγε τελικά στο Ελευθέριο Κορδελιό;

Πήγε γιατί είναι δήμαρχος και θα ήταν προκλητικό κατά την προεκλογική περίοδο να μην περάσει από εκεί. Πήγε για να μπορέσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι στο Κορδελιό να πάρουν καμία ψήφο. Πήγε μήπως μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά κυρίως πήγε για έναν λόγο. Πήγε για να πείσει τους ψηφοφόρους που κρατάει στον πυρήνα του Ευόσμου, ότι η ψήφος στην παράταξή του δεν είναι χαμένη ψήφος, γιατί είναι προφανές πως εάν παραδεχτεί πως στον πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού η παράταξή του θα συντριβεί, τότε είναι σαν να παραδέχεται πως δεν θα περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, πράγμα που θα κάνει ψηφοφόρους στον Εύοσμο, που έχουν σκοπό να τον ψηφίσουν, να επιλέξουν κάποιον άλλον υποψήφιο.

Γι’ αυτό έκανε την ανάγκη φιλοτιμία ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και πήγε στο Ελευθέριο Κορδελιό για να τους ενημερώσει για όσα έγιναν στην περιοχή τους, κατά τη θητεία του ως δημάρχου, τα οποία όμως δεν βλέπουν, αφού για να δει και να αντιληφθεί κάποιος το έργο της διοίκησης Μανδαλιανού πρέπει να είναι νεραϊδοπαρμένος.

Κιμ. Ο.

Τα «άκουσε» στο Κορδελιό ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ