Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒρήκαν τρόπο ορισμένοι να «χτυπήσουν» τον Κώστα Σωτηράκη

Βρήκαν τρόπο ορισμένοι να «χτυπήσουν» τον Κώστα Σωτηράκη

Πήγε πολίτης κι έψαχνε την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και επειδή δεν βρήκε ταμπέλα που να προϊδεάζει ότι το κτήριο βρίσκεται στην οδό Μαιάνδρου, σχεδόν στη συμβολή με την οδό Ευφροσύνης, το έκανε θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Βρήκαν τρόπο ορισμένοι να «χτυπήσουν» τη διοίκηση Μανδαλιανού και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, που ευτυχώς ο δήμαρχος τον έβαλε σ’ αυτήν τη θέση, αντικαθιστώντας τον Νέστορα Λαφαζανίδη, και είδαν οι δημότες επιτέλους να γίνονται έργα, αφού ο κύριος Σωτηράκης με τα λόγια μπορεί και χτίζει ανώγεια και κατώγεια!

Η ταμπέλα που γράφει ότι το κτήριο είναι της Τεχνικής Υπηρεσίας, λένε, ότι λείπει από τη θέση της για πάνω από ένα χρόνο. Και είναι αυτό ζήτημα κριτικής και επίθεσης στον αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη; Υπάρχει έξω από το παλάτι οποιουδήποτε βασιλιά καμιά ταμπέλα που να γράφει «ΑΝΑΚΤΟΡΑ»; Γιατί να υπάρχει ταμπέλα στην Τεχνική Υπηρεσία του κυρίου Σωτηράκη που να γράφει «Τεχνική Υπηρεσία»;

Όπως διαβάζουμε, η ευγενέστατη γραμματέας του αντιδημάρχου ενημέρωσε πως η τοποθέτηση της ταμπέλας έχει δρομολογηθεί. Απαράδεκτον! Ο Κώστας Σωτηράκης δεν πρέπει να υποκύψει σε τέτοιου είδους δημοσιογραφικές πιέσεις και να τοποθετήσει ταμπέλα έξω από το κτήριο, γιατί με αυτό τον τρόπο η Τεχνική Υπηρεσία θα υποβαθμιστεί από ανάκτορο σε βιθουλαία τσοκαρία, που θα έλεγε και η μαντάμ Σουσού!!

Κώστας Καρακώστας

Η ταμπέλα του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» δρομολογήθηκε;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ