Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διάνοιξη της Μαιάνδρου είναι έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη

Η διάνοιξη της Μαιάνδρου είναι έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη

Η διάνοιξη της οδού Μαιάνδρου, κάτωθεν της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία ξεκίνησε να υλοποιείται τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, είναι έργο του προηγούμενου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Νέστορα Λαφαζανίδη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νέστορας Λαφαζανίδης στην «Αγκίδα» το Φεβρουάριο του 2022, είχε αναφερθεί και στη διάνοιξη της Μαιάνδρου και είχε πει ότι είχε γίνει από ειδικό συνεργάτη η αποτύπωση του χώρου, ότι είχε γίνει επίσης το σχέδιο για το πώς θα γίνει ο δρόμος και ότι το έργο θα προχωρούσε το επόμενο διάστημα.

Ποιο είναι αυτό το επόμενο διάστημα; Είναι είκοσι μήνες αφότου ο Νέστορας Λαφαζανίδης αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Σωτηράκη στη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Είκοσι μήνες χρειάστηκαν στη διοίκηση Μανδαλιανού για να αρχίσει να υλοποιεί ένα έργο που της άφησε έτοιμο ο Νέστορας Λαφαζανίδης. Είκοσι μήνες χρειάστηκε στη διοίκηση Μανδαλιανού για να αρχίσει να υλοποιεί ένα απλό έργο, χωρίς βέβαια καμία αναφορά σ’ αυτόν που το ετοίμασε. Είκοσι μήνες για να καμαρώνει ο δήμαρχος πάνω από ένα έργο που ετοίμασε ο Νέστορας Λαφαζανίδης, τον οποίο ο κύριος Μανδαλιανός αντικατέστησε γιατί δεν τον έκρινε επαρκή.

Για να δούμε πόσον καιρό θα χρειαστεί η διοίκηση Μανδαλιανού για να ολοκληρώσει το έργο της διάνοιξης της Μαιάνδρου, από την ώρα που άρχισαν οι εργασίες; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί στον κύριο Μναδαλιανό και στον κύριο Σωτηράκη ο χρόνος που τους χρειάστηκε για να διαμορφώσουν το χώρο του ΚΕΠ που λειτουργεί στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ