Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌλα τα έργα ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα τα κάνει του χρόνου

Όλα τα έργα ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα τα κάνει του χρόνου

Κάπου στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου σχολίασε ότι ο δήμαρχος όλα τα έργα θα τα κάνει από του χρόνου και ο λόγος είναι προφανής γιατί κάτι πρέπει να πει στους ιθαγενείς πριν τις εκλογές.

Δυστυχώς είναι αλήθεια αυτό που γράφει ο Χρήστος Αντίνου. Πέρασαν τέσσερα χρόνια διοίκησης Μανδαλιανού, χωρίς να γίνει τίποτα, εκτός από ασφαλτοστρώσεις και μερεμετίσματα σε σχολεία, αθλητικούς χώρους και στο άγαλμα του Παύλου Μελά και όλα τα έργα παραπέμπονται από του χρόνου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού όλα τα παραπέμπει για το αύριο, μετά για το μεθαύριο και τελικά για το μήνα που δεν έχει Σάββατο. Το μήνα που δεν έχει Σάββατο θα κάνει έργα η διοίκηση Μανδαλιανού, ξεκινώντας από τις πράσινες διαδρομές, στις οποίες θα τρέχουν τα πράσινα άλογα και που θα χρηματοδοτηθούν από τα 30 εκατομμύρια ευρώ ή τα 300 εκατομμύρια ευρώ ή τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία ήδη έχει εξασφαλίσει να πάρει η διοίκηση Μανδαλιανού από την κεντρική εξουσία.

Τα χρήματα που εξασφάλισε η διοίκηση Μανδαλιανού και με τα οποία ΘΑ γίνουν έργα, φαντάζουν όμοια με εκείνα τα παγκόσμια καταπιστεύματα ή καταπλάσματα του Αρτέμη, από τα οποία η Ελλάδα δικαιούται 320 τρισεκατομμύρια ευρώ. Κρίμα που δεν εκλέχτηκε πρωθυπουργός ο Αρτέμης, για να δώσει στον Κλεάνθη το μερίδιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τα 320 τρισεκατομμύρια ευρώ, προκειμένου στις πράσινες διαδρομές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, εκτός από πράσινα άλογα, να τρέξουν και πράσινοι ελέφαντες, ακόμα και πράσινοι θαλάσσιοι ελέφαντες!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ