Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘεοχάρη Δέσποινα: Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για το δήμο

Θεοχάρη Δέσποινα: Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για το δήμο

Φυλλάδιο με το οποίο απευθύνεται στους δημότες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κυκλοφόρησε η Δέσποινα Θεοχάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με το οποίο δεσμεύεται ότι θα δουλέψει σκληρά για να μπει ο δήμος σε τροχιά ανάπτυξης. Γράφει η Δέσποινα Θεοχάρη:

«Πεποίθησή μου ήταν πάντοτε ότι η ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ψηφίζουμε, μεταξύ άλλων, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για να έχουν επαρκή και σε καλή κατάσταση σχολεία τα παιδιά μας, για να είναι φιλικό το αστικό περιβάλλον σε ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Γι’ αυτό και η ψήφος μας πρέπει να κατευθύνεται σε πρόσωπα που γνωρίζουν τα προβλήματα, που έχουν διάθεση να προσφέρουν, που αγαπάνε τον τόπο τους.

Αυτή ακριβώς η αγάπη για το δήμο μας με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν καλά ότι σε ολόκληρη τη ζωή μου έμαθα να εργάζομαι να σκληρά. Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες δε με τρομάζουν. Ίσα-ίσα μου δίνουν ώθηση για να προσφέρω, αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να δουλέψω με περισσότερη θέληση, με πείσμα για να αντιμετωπίσω το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ζητάω την στήριξη των συμπολιτών μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Δήμος Πρωταγωνιστής”, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Συστρατεύομαι μαζί του, διότι είναι ένας άνθρωπος που έμαθε να δουλεύει σκληρά σε όλη του τη ζωή, γεγονός που αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στην πετυχημένη επαγγελματική του πορεία και ταυτόχρονα αποτελεί πρότυπο οικογενειάρχη.

Συστρατεύομαι μαζί του, διότι πιστεύω στο όραμά του, να καταστήσει το δήμο μας, τον τόπο που κατοικούμε, πρότυπο για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, για ολόκληρη τη χώρα. Πιστεύω ότι έχει όλες τις δυνατότητες να τον βγάλει από την πορεία οπισθοδρόμησης που ακολουθεί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την τεράστια έλλειψη έργων υποδομής και να τον βάλει σε τροχιά ανάπτυξης, δημιουργώντας χώρους στάθμευσης, χώρους πρασίνου, αθλητικές εγκαταστάσεις, κοιτίδες πολιτισμού.

Ως χαρακτήρας συνηθίζω να αποφεύγω τα μεγάλα λόγια και τις παχυλές υποσχέσεις. Για το μόνο που θέλω να δεσμευτώ απέναντι στους συνδημότες μου, είναι ότι σε οποιοδήποτε πόστο κληθώ να προσφέρω, θα κάνω αυτό που έμαθα σε όλη μου τη ζωή. Να δουλεύω σκληρά, για να ανταποκριθώ κατά το ανθρωπίνως καλύτερο δυνατό στις υποχρεώσεις μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ