Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΜΦΑΙΟΥ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ...

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΜΦΑΙΟΥ – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ

Στο πλαίσιο υλοποίησης των δεσμεύσεων της, η Δημοτική Αρχή, παρέδωσε προς χρήση στους αθλούμενους συνδημότες μας και στους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, μία ακόμη πλήρως ανακαινισμένη, λειτουργική και κυρίως ασφαλή αθλητική εγκατάσταση.

Πρόκειται για το Γήπεδο Ποδοσφαίρου επί της οδού Νυμφαίου, το οποίο επί σειρά ετών παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης και ήταν άκρως επικίνδυνο για τις προπονήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο τοποθετήθηκε καινούριος συνθετικός τάπητας, νέος αθλητικός εξοπλισμός (εστίες, πάγκοι, κλπ), αντικαταστάθηκαν τα συρματοπλέγματα ασφαλείας της περίφραξης και ενισχύθηκε ο φωτισμός με λαμπτήρες τύπου led.

Προς υλοποίηση βρίσκεται ακόμη μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, διότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που εκτελούν τα Συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και αφορούν στην διάνοιξη της οδού Μαιάνδρου – κάτωθεν της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Με την ολοκλήρωση αυτού του μικρού μεν αλλά μεγάλης κομβικής αξίας έργου, σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους του Δήμου – οδός Μαιάνδρου -με μεγάλο και διερχόμενο καθημερινό φόρτο κυκλοφορίας- λύνεται ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα και των περίοικων αλλά κι ένα πρόβλημα των διερχόμενων οδηγών και πεζών από την περιοχή, διότι μετατρέπεται σε έναν ασφαλή και λειτουργικό δρόμο χωρίς ατυχήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας δίνουμε λύσεις στα διαχρονικά και άλυτα προβλήματα που παραλάβαμε. Με στοχευμένες παρεμβάσεις και με σταθερά βήματα καθημερινά βελτιώνουμε τις υπάρχουσες υποδομές, δημιουργούμε καινούργιες, διεκδικούμε από την Πολιτεία και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής όλων μας» Δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ