Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ας προστατεύσουμε πρώτα τα δικά μας και ας πάμε μετά στα μεγάλα...

«Ας προστατεύσουμε πρώτα τα δικά μας και ας πάμε μετά στα μεγάλα έργα»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Θανάσης Τσιότσος τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου Ανέστη Κεχαγιά στην «Αγκίδα» σχετικά με τη δύναμη που έχει ο δήμος εξαιτίας των πολλών χιλιάδων κατοίκων του, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί για να κερδίσει τη χρηματοδότηση έργων:

«Οι χιλιάδες δημότες που είναι ατού στα χέρια κάθε διοίκησης και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί η επόμενη διοίκηση του δήμου, όπως αναφέρεται κ. Κεχαγιά και η παράταξή σας ως διοίκηση, την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών θα διεκδικήσει και θα πετύχει τη δρομολόγηση μεγάλων έργων, διαβάζονται ωραία. Η διασφάλιση όμως, της ήδη υπάρχουσας περιουσίας του δήμου, την οποία πάνω από όλα πρέπει να προστατεύει και να αξιοποιεί η κάθε διοίκηση, είναι άλλο θέμα; Να θυμίσω ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα; Η ανταλλαγή των ακινήτων του δήμου με ακίνητα ιδιώτη. Ποια η προσωπική σας στάση; Ήσασταν παρών σε όλα τα θέματα. Στο συγκεκριμένο θέμα; Ήσασταν παρών; Ήσασταν απών; Τι ήσασταν;

Ας προστατεύσουμε πρώτα τα δικά μας και ας πάμε μετά στα μεγάλα έργα που δεν εξαρτώνται άμεσα από εμάς, αλλά από ενέργειες, πιέσεις, προσωπικότητες.

Υγ: Προφανώς δεν αναφέρω πως μόνο η δική σας ψήφος έπαιξε ρόλο. Έχει σχολιαστεί και για άλλους συμβούλους και θα ακολουθήσουν και άρθρα συμπερασμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ