Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Άργησε λίγο η παράσταση στην οποία είχε πει ότι θα παίξει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην ιστοσελίδα dreamonline το Δεκέμβριο του 2022, είχε πει πως το Μάρτιο θα συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι αμέσως είχαν γράψει κακοήθειες, καθώς αναρωτήθηκαν εάν σ’ αυτήν την ημερομηνία ο δήμαρχος θα είναι συνεπής αφού σε καμία άλλη δεν ήταν. Τελικά μπορεί να μην ήταν συνεπής και σ’ αυτήν την ημερομηνία, αλλά έπεσε έξω μόνο δύο μήνες. Στις άλλες ημερομηνίες που έχει δώσει, έπεσε έξω χρόνια. Σκεφτείτε ότι η πιο κοντινή επόμενη ημερομηνία που έπεσε έξω, ήταν η λειτουργία του ΚΕΠ την Νέας Πολιτείας που είχε πει ότι θα λειτουργήσει σ’ ένα μήνα κι έκανε να λειτουργήσει ενάμιση χρόνο. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες που δεσμεύτηκε, έχει χάσει κι ο ίδιος το λογαριασμό.

Στο δια ταύτα, πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 για τη μεγάλη παράσταση της Κυριακής 11 Ιουνίου. Η πρόβα ήταν απολύτως επιτυχημένη παρά το γεγονός ότι πήρε μέρος σ’ αυτήν μόνο ο δήμαρχος. Ο τίτλος της παράστασης, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο δήμαρχος την Κυριακή, ονομάζεται «Του Μανδαλιανού η υποψηφιότητα» και είναι διασκευή της παράστασης «Του Κουτρούλη ο γάμος». Η παράσταση θα είναι ξεκαρδιστική και δεν πρέπει να τη χάσει κανένας δημότης. Θα γελάσει όσο μεγάλα βάσανα και να έχει. Σκεφτείτε ότι ο δήμαρχος κάνει θριαμβευτική είσοδο στο θέατρο και χαιρετάει άδειες καρέκλες, όπως φαίνεται στο trailer που ακολουθεί από την πρόβα τζενεράλε…

Το βίντεο αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα στο facebook της Νίκης Σταματιάδου.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ