Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΊσως να ανοίξει ο Κυρίζογλου την έξοδο της Διαλογής προς την περιφερειακή...

Ίσως να ανοίξει ο Κυρίζογλου την έξοδο της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό

Την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό θα ανοίξει σε 40 με 50 ημέρες.

Πέρασαν από τότε τέσσερις μήνες και η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό ακόμη δεν έχει ανοίξει. Η φωτογραφία είναι σημερινή. Το έργο είναι ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι του δήμου, όμως ο δήμος τι πιέσεις έχει ασκήσει για να τελειώσει το έργο;

Για τη διοίκηση Μανδαλιανού δυστυχώς ο μήνας έχει εννιά για άλλο ένα έργο, για άλλη μια φορά. Με τη διοίκηση Μανδαλιανού για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο όλοι οι δημότες θεατές της πιο φευγάτης εξουσίας, η οποία έχει πλέον φύγει τόσο μακριά που δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ασχοληθεί έστω με τα βασικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής της Διαλογής ταλαιπωρούνται από αυτά τα κιγκλιδώματα που τους έχουν κόψει την πρόσβαση στην περιφερειακή οδό, αλλά τη διοίκηση Μανδαλιανού καθόλου δεν τη νοιάζει αυτό. Η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό έχει απόσταση περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το δημαρχείο. Η περιοχή της Διαλογής κείται μακράν.

Πέρασαν δυόμιση χρόνια από τότε που ο δήμαρχος και ο δημοσιογράφος του έθεσαν την περιοχή της Διαλογής εκτός ορίων του δήμου χαρακτηρίζοντάς την ως γειτονική. Τότε ο δήμαρχος είπε πως το λάθος ήταν του δημοσιογράφου και ότι ο ίδιος δεν έλεγξε το κείμενο. Τελικά δεν είχαν κάνει κανένα λάθος. Για τη διοίκηση Μανδαλιανού η περιοχή της Διαλογής είναι γειτονική. Ίσως πρέπει να πούμε στον Κυρίζογλου να παρέμβει για να ανοίξει η έξοδος προς την περιφερειακή οδό.

Σ.

Για τα έργα στην περιοχή της Διαλογής ενημέρωσε ο Κώστας Σωτηράκης
Δημοσιογράφος του δήμου έθεσε την περιοχή της Διαλογής εκτός Κορδελιού Ευόσμου!
Στην περιοχή της Ελπίδας δεν αφήνουν ανοιχτά παράθυρα για δύο λόγους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ