Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔημοσιογράφος του δήμου έθεσε την περιοχή της Διαλογής εκτός Κορδελιού Ευόσμου!

Δημοσιογράφος του δήμου έθεσε την περιοχή της Διαλογής εκτός Κορδελιού Ευόσμου!

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, η κυρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, εγκάλεσε τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό λέγοντάς του ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά γιατί σε κείμενό του για τη δίχρονη προσχολική αγωγή αναφέρει την περιοχή της Διαλογής ως γειτονική! Η κυρία Πασχαλίδου συμπλήρωσε, απευθυνόμενη στον δήμαρχο, ότι η περιοχή της Διαλογής βρίσκεται εντός του δήμου και όχι εκτός για την χαρακτηρίζει γειτονική.

Ο δήμαρχος απαντώντας στην κυρία Πασχαλίδου απολογήθηκε για το λάθος, λέγοντας πως το κείμενο γράφτηκε από δημοσιογράφο του δήμου και όταν το έλεγξε ο ίδιος δεν πρόσεξε τη συγκεκριμένη έκφραση! Ο δήμαρχος τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα έγραφε κάτι τέτοιο για την περιοχή της Διαλογής.

Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και είναι καλό όταν τα παραδέχονται. Έτσι και δημοσιογράφος του δήμου ανέφερε την περιοχή της Διαλογής ως γειτονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γιατί μάλλον δεν γνώριζε ότι ανήκει στον δήμο. Τώρα το έμαθε. Ας ελπίσουμε ότι γνωρίζει πως τα Ελευθέρια είναι περιοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και δεν θα τα αναφέρει ως γειτονική. Το δυστύχημα για τον δήμαρχο είναι ότι θα χάνει πολύ περισσότερη ώρα ελέγχοντας καλύτερα τα κείμενα, για να μην βρεθεί και η περιοχή της Ελπίδας στη Μενεμένη!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ