Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Θα δούμε πολλά σ’ αυτόν τον αχταρμά

Γιάννης Καμαρινός: Θα δούμε πολλά σ’ αυτόν τον αχταρμά

Με αφορμή το δημοσίευμα της Αγκίδας με τίτλο «Ρώτησε ο Παναγιώτης Χαλκίδης την συνυποψήφιά του Μαρία Πασχαλίδου γιατί;», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, έκανε την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα»:

«Καθώς στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Μανούκα προστίθενται νέα πρόσωπα, πιστεύω πλέον πως δεν πρόκειται περί ψηφοδελτίου αλλά περί κατσαρόλας στην οποία θα μαγειρευτεί τουρλού.

Χίλιοι δυο άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Μανούκα όπως χίλια δυο υλικά στο τουρλού, με τη διαφορά ότι το τουρλού είναι νόστιμο. Τα υλικά στο τουρλού δένουν μεταξύ τους και δημιουργούν ένα νοστιμότατο πιάτο. Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Μανούκα ούτε δένουν, ούτε νόστιμο πιάτο θα δημιουργήσουν. Βαρύ σαν πέτρα θα πέσει το πιάτο της παράταξης Μανούκα στο στομάχι των δημοτών, εάν γίνει κανένα μεγάλο λάθος και κερδίσουν τις εκλογές.

Στο άγχος τους να κερδίσουν τις εκλογές δεν λογαριάζουν τίποτα. Άνθρωποι με έντονες μεταξύ τους διαφωνίες συμπορεύονται για να βοηθήσουν το δήμο, όπως δηλώνουν. Α ρε καημένε δήμο τι σου έμελλε να πάθεις; Και δεν είδαμε ακόμα τίποτα με υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Μανούκα που κινούνται από την ανατολή στη δύση και από το βορά στο νότο. Θα δούμε ακόμα πιο κωμικά πράγματα. Καθώς η παράταξη Μανούκα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει τις εκλογές και επειδή δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να πει στους δημότες για να την ψηφίσουν, θα δούμε πολλά σ’ αυτόν τον αχταρμά που τον ονομάζουν ψηφοδέλτιο».

Ο Γιάννης Καμαρινός για τη συμπόρευση Χαλκίδη – Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ