Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στην 1η θέση του πανελλήνιου διαγωνισμού ΚΑΡΠΑ

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στην 1η θέση του πανελλήνιου διαγωνισμού ΚΑΡΠΑ

Άλλη μια πανελλήνια πρωτιά για το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Το μικρό και θαυματουργό 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου κατέκτησε την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στο ΝΟΗΣΙΣ!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εκφράζει τα συγχαρητήριά του:

  • στα παιδιά (Κωνσταντίνο, Μαρία, Άνθια, Ειρήνη και Δέσποινα) τα οποία με πείσμα, ταλέντο και αυταπάρνηση τους 2 τελευταίους μήνες, έκαναν πολλές προπονήσεις ώστε να φτάσουν στην τεράστια επιτυχία!
  • στις δύο εκπαιδεύτριες Αγγελική Πετρίδου και Ζωή Χατζηβρέττα που με επιμονή και υπομονή υποστήριξαν τα παιδιά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή κ. Άρη Πατεράκη και το σύλλογο διδασκόντων για την στήριξη και τη μόνιμα άψογη συνεργασία, ευχαριστεί και συγχρόνως συγχαίρει το KIDS SAVE LIVES και τον απίστευτο Αναστάση Στεφανάκη για την ανεκτίμητης αξίας προσφορά τους στην κοινωνία, μαθαίνοντας στα παιδιά να σώζουν ζωές και για το πρώτο στον κόσμο πρωτάθλημα ΚΑΡΠΑ για παιδιά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τονίζει σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook τα εξής:

«Το πιο ενθαρρυντικό είναι, ότι με τόσο προπόνηση και με τόση εκπαίδευση, δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να φέρουμε άλλον έναν απινιδωτή στον Εύοσμο, αφού το πρωτάθλημα εξελίχτηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα και παρατάσεις.

Αυτό δείχνει ότι το KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές  κάνει πολλή δουλειά και πολλά σχολεία και παιδιά ξέρουν πλέον πως να σώσουν ζωές!!!

Συγχαρητήρια και στο Δημοτικό σχολείο Νέων Βρασνών με το οποίο μοιραστήκαμε το βάθρο της πρώτης θέσης. Συγχαρητήρια επίσης στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ευόσμου για την 3η θέση.

Πολλές ευχαριστίες στον Ηλία Μάστορα ο οποίος δώρισε άλλον έναν απινιδωτή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και έτσι είχαμε δύο νικητές και αποφύγαμε άλλη παράταση! Δεν θα την αντέχαμε!

Τα θερμά συγχαρητήρια και της «Αγκίδας» στα παιδιά, στο Σύλλογο Γονέων και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ