Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσχώρηση του Μιλτιάδη Τασούλη στην παράταξη Μανδαλιανού

Προσχώρηση του Μιλτιάδη Τασούλη στην παράταξη Μανδαλιανού

Το άρθρο είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης προσχωρεί στην παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και συστρατεύεται μαζί του ενάντια στο τοξικό κλίμα που δημιουργούν οι άλλοι υποψήφιοι.

Η συνεργασία του Μιλτιάδη Τασούλη και του Κλεάνθη Μανδαλιανού, παρά τις μεταξύ τους διαφορές, ήρθε ως απόρροια του κλίματος που έχουν δημιουργήσει οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι και που οι κύριοι Τασούλης και Μανδαλιανός εκτιμούν ότι οδηγεί το δήμο στο βούρκο.

Η σύγκλιση έγινε σε προγραμματική βάση και δεν ήταν αποτέλεσμα συναλλαγής διοικητικών θέσεων. Ο μόνος όρος που έθεσε ο Μιλτιάδης Τασούλης ήταν να απομακρύνει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τον πατέρα του Αλέξανδρο Μανδαλιανό από την παράταξη και να αποκηρύξει τα όσα είπε σε βάρος του. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποδέχτηκε το συγκεκριμένο όρο.

Ο κύριος Τασούλης ζήτησε επίσης από το δήμαρχο, ως κίνηση καλής θέλησης, να υποχρεώσει τον πατέρα του να φορέσει χαλκά και να τριγυρίζει στην πλατεία, πράγμα που ο δήμαρχος δεν το έκανε αποδεχτό. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός απάντησε στον Μιλτιάδη Τασούλη πως δεν μπορεί να υποχρεώσει τον πατέρα του να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν το κάνει με τη θέλησή του. Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός είχε πει πως θα φορέσει χαλκά στη μύτη και θα κάνει το αρκουδάκι στην πλατεία Ευόσμου, εάν φτάσει ο κύριος Τασούλης ως τις εκλογές σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Η προσχώρηση του Μιλτιάδη Τασούλη στο ψηφοδέλτιο του Κλεάνθη Μανδαλιανού δημιουργεί δυναμική νίκης για τη διοικούσα παράταξη. Τη μεσολάβηση για να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι κύριοι Τασούλης και Μανδαλιανός την έκανε ο Κώστας Σωτηράκης.

Και του χρόνου με υγεία και την παράταξη Μανδαλιανού στην εξουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ