Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κώστας Σωτηράκης εγκαταλείπει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Ο Κώστας Σωτηράκης εγκαταλείπει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Μετά την αντιδήμαρχο Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή που θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές και τον αντιδήμαρχο Νέστορα Λαφαζανίδη που θα είναι υποψήφιος με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στις Περιφερειακές Εκλογές και ο αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης εγκαταλείπει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου σηκώνοντας άγκυρα για πολύ ψηλά.

Ήταν πολλοί αυτοί που άσκησαν δριμεία κριτική στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη γιατί είπε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί για να γίνει κυβέρνηση ούτε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κατηγόρησε γιατί δεν πρότεινε άλλο πρόσωπο, ενώ απέκλεισε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Οι φήμες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου λένε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δήλωσε, τα όσα δήλωσε, γενικά και αόριστα, αλλά είχε στο μυαλό του πρόταση και αυτή είναι ο Κώστας Σωτηράκης, εξαιτίας της ικανότητάς του αντιδημάρχου Κορδελιού Ευόσμου να συνυπάρχει με τους πάντες και να διοικεί με τους πάντες. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν εφόσον το ΠΑΣΟΚ πάρει πάνω από 12% στις εκλογές, ποσοστό που το θέτει ως προϋπόθεση ο κύριος Ανδρουλάκης για να συνεργαστεί, να δούμε τον κύριο Σωτηράκη πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Η μόνη περίπτωση να μην γίνει ο Κώστας Σωτηράκης πρωθυπουργός, είναι να πέσει ο Μακρόν από τις διαδηλώσεις και να ζητήσουν τον αντιδήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για να τον κάνουν πρόεδρο της Γαλλίας κι έτσι να χάσει για άλλη μια φορά η πατρίδα ένα τέτοιο ταλέντο συνάδελφο του Νίκου Πιλάβιου!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ