Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα χάλκινα της Γουμένισσας στην αυριανή παρέλαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Τα χάλκινα της Γουμένισσας στην αυριανή παρέλαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τα χάλκινα της Γουμένισσας στην αυριανή παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2023. Τα τμήματα δεν θα παρελάσουν με βηματισμό, αλλά χορεύοντας στους ρυθμούς των χάλκινων της Γουμένισσας!

«Όσον αφορά τη φιλαρμονική. Δεχτήκαμε μεγάλη κριτική για τη φιλαρμονική. Η φιλαρμονική θα αντικατασταθεί φέτος για πρωτοτυπία με τα χάλκινα της Γουμένισσας κύριε Ναθαναηλίδη. Είπαμε να φύγουμε από το rock, να φύγουμε από το jazz και να πάμε στα χάλκινα της Γουμένισσας. Με αντιμετωπίσατε με ειρωνεία και σας αντιμετωπίζω επίσης με ειρωνεία. Αν και δεν μ’ αρέσει. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Τα χάλκινα της Γουμένισσας φέτος να έχουμε έναν πιο φολκλόρ χαρακτήρα, επειδή είναι για την 25η Μαρτίου και αναφέρεται στο 1821».

Τα παραπάνω έκρινε σκόπιμο να πει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απαντώντας στο δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, ο οποίος ρώτησε για τη φιλαρμονική, την οποία διέλυσαν ο κύριος Μανδαλιανός και η διοίκησή του πριν ένα χρόνο. Αύριο θα είναι η τρίτη εθνική εορτή που θα πραγματοποιηθεί παρέλαση χωρίς τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας. Ένα χρόνο πριν, όταν ο κύριος Μανδαλιανός διέλυσε τη φιλαρμονική με τη συμπεριφορά του, είχε δεσμευτεί ότι εντός ενός μηνός θα κάνει πρόταση για την επανασύστασή της. Ο κύριος Μανδαλιανός, αντί να απολογηθεί που δεν έκανε απολύτως τίποτα, με θράσος απάντησε στο δημοτικό σύμβουλο που τον ρώτησε αν σ’ αυτήν την παρέλαση αντί για μπάντα jazz, που είχε σε προηγούμενη παρέλαση, φέρει μπάντα rock.

Ο κύριος δήμαρχος ζητάει την ψήφο των δημοτών για να επανεκλεγεί. Μπορούνε οι δημότες να τον ξαναψηφίσουν ώστε να δούμε στις επόμενες παρελάσεις μέχρι και πανηγυρτζήδες να παίζουνε μουσική για να γίνει η παρέλαση, γιατί με δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ούτε η φιλαρμονική πρόκειται ποτέ να φτιαχτεί.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ