Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτεταμένη δράση πρακτόρων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Εκτεταμένη δράση πρακτόρων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Εκτεταμένη δράση πρακτόρων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα αποκαλύψει το επόμενο χρονικό διάστημα η διοίκηση του δήμου.

Οι πράκτορες έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε εκτεταμένες δολιοφθορές για να μην αφήσουν τη διοίκηση Μανδαλιανού να παρουσιάσει έργο. Συγκεκριμένα παραφυλάνε έξω από το χώρο που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και βάζουν τρικλοποδιές στους εργάτες, χακάρουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δήμου και σβήνουν τις μελέτες που συνεχώς κάνει η διοίκηση του δήμου για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και για την ανέγερση σχολείων, χαλάνε το λέβητα του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου προκειμένου να μην παραδοθεί το κτήριο.

Οι πράκτορες αυτοί είναι σίγουρα εκπαιδευμένοι από την αντιπολίτευση, αλλά δεν θα μπορέσουν να αποκαλυφθούν γιατί η αντιπολίτευση πήρε χαμπάρι ότι η διοίκηση τούς πήρε χαμπάρι κι έτσι τους απέσυρε. Καλό θα ήταν να συλληφθούν οι πράκτορες, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία η σύλληψή τους αφού αποκαλύφθηκε η δράση τους και τώρα όλοι ξέρουν πως η αντιπολίτευση φταίει που δεν έκανε έργο η διοίκηση του δήμου.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση πρέπει να ντρέπεται που στερεί από τους συνδημότες μας μια σειρά έργων. Το μόνο έργο που δεν μπορεί να σαμποτάρει η σιχαμερή αντιπολίτευση είναι οι ασφαλτοστρώσεις (!!) γι’ αυτό το συγκεκριμένο έργο είναι το καμάρι της διοίκησης και ως εκ τούτου μας έχει φλομώσει στις φωτογραφίες ο kostas papaioannou.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ