Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔριμύ κατηγορώ του Μιλτιάδη Τασούλη σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Δριμύ κατηγορώ του Μιλτιάδη Τασούλη σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη DION τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ σε βάρος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τα όσα είπε ο πατέρας του σε συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πατέρας του δημάρχου είχε πει για τον Μιλτιάδη Τασούλη ότι ζει από το κόμμα, δεν ζει για τις ιδέες του, ζει απ’ τις ιδέες του. Ο κύριος Μανδαλιανός είχε πει επίσης ότι εάν ο κύριος Τασούλης θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος, ο ίδιος θα βάλει χαλκά στη μύτη και θα κάνει το αρκουδάκι στην πλατεία.

Ο κύριος Τασούλης είπε πως βρέθηκε κατηγορούμενος από τον πατέρα του δημάρχου, του οποίου η ηλικία είναι κοντά στα 80 έτη, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η κατάσταση του θυμίζει μαγαζιά της νύχτας που βάζουν «μπροστινούς». Ο κύριος Τασούλης τόνισε πως ο δήμαρχος αντιμετωπίζει την παρέμβαση του πατέρα του με απάθεια χωρίς να παίρνει θέση και χωρίς να τον καλεί να σταματήσει.

«Δεν μπορεί να χρειαστεί να έχουμε τους μπροστινούς και στις παρατάξεις. Βάζουν ηλικιωμένους να ρίχνουν λάσπη;», αναρωτήθηκε ο κύριος Τασούλης τονίζοντας ταυτόχρονα το σεβασμό του προς κάθε ηλικία.

«Εάν ο Μιλτιάδης Τασούλης είναι υποψήφιος δήμαρχος να μου περάσετε χαλκά στη μύτη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ