Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνένοχος στο έγκλημα σε βάρος του δήμου ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός

Συνένοχος στο έγκλημα σε βάρος του δήμου ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πατέρας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, χαρακτήρισε έγκλημα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για μη λήψη χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ και χρέωσε το έγκλημα στο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Κοκονά.

Η απόφαση όμως του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 6 Μαρτίου 2019 για μη λήψη χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ ήταν ομόφωνη και δημοτικός σύμβουλος ήταν τότε και ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός. Ο κύριος Μανδαλιανός είναι συνένοχος στο έγκλημα γιατί κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος, όπως γράφουν τα πρακτικά της συνεδρίασης, αποχώρησε! Ο κύριος Μανδαλιανός αποχώρησε αντί να παραμείνει και να καταψηφίσει την τέλεση ενός εγκλήματος σε βάρος του δήμου.

Ο κύριος Μανδαλιανός ψέλλισε στη συνέντευξή του ότι πήγαν σ’ εκείνην τη συνεδρίαση μερικοί πολίτες και πίεσαν τους δημοτικούς συμβούλους να υπερψηφίσουν τη μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ, αλλά δεν είπε κουβέντα για το γεγονός πως ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να καταψηφίσει την εισήγηση. Γιατί ο κύριος Μανδαλιανός, αφού θεωρούσε έγκλημα τη μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ, τότε δεν καταψήφισε την πρόταση και τώρα δεν ανέφερε στη συνέντευξη πως ο ίδιος αποχώρησε;

Γιατί τότε η παράταξη του γιου του ασκούσε πολιτική στη βάση της δυσοσμίας και της ρύπανσης και έταζε πως θα λύσει τα προβλήματα του περιβάλλοντος, γιατί η παράταξη Μανδαλιανού έγινε διοίκηση με σημαία της τη δυσοσμία. Μετά από τέσσερα χρόνια ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός θυμήθηκε πως η απόφαση για μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ ήταν έγκλημα σε βάρος του δήμου.

Όμως ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός ξέχασε να πει και κάτι άλλο. Ξέχασε να πει πως λίγους μήνες πριν από αυτήν την απόφαση ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα γενικευμένο φακέλωμα δημοτικών συμβούλων, συλλόγων και δημοτών από εταιρεία που ενεργούσε για λογαριασμό των ΕΛΠΕ. Τέσσερα χρόνια μετά ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, προφανώς πιστεύοντας πως οι δημότες έχουν μνήμη χρυσόψαρου, βγήκε να δηλώσει πως ήταν έγκλημα εκείνη η απόφαση για τη μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ.

Βασίλης Κιμ.

Ξέχασε το φακέλωμα ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός;
Ποιος άλλος αποχώρησε από τη συζήτηση για τις χορηγίες των ΕΛΠΕ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ