Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος άλλος αποχώρησε από τη συζήτηση για τις χορηγίες των ΕΛΠΕ;

Ποιος άλλος αποχώρησε από τη συζήτηση για τις χορηγίες των ΕΛΠΕ;

Από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τη μη λήψη χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ, στις 6 Μαρτίου 2019 επί διοίκησης Πέτρου Σούλα, δεν αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει μόνο ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός.

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος αποχώρησε από τη συνεδρίαση και ο δημοτικός σύμβουλος που το Πάσχα του 2021 έδωσε όλες του τις δυνάμεις και έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε ο δήμος να πάρει τη χορηγία από την Elpedison, κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάζοντας κανείς τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης ανατριχιάζει πραγματικά με το ποιοι απουσίαζαν από μια συνεδρίαση που θα συζητούσε ένα τόσο σημαντικό θέμα και ποιοι, ενώ ήταν παρόντες, αποχώρησαν πριν να συζητηθεί ή πριν να ψηφιστεί το θέμα.

Βέβαια κάποιοι μπορεί να ήταν άρρωστοι ή να αρρώστησαν κατά τη συζήτηση του θέματος ή να είχαν κάποια σημαντική υποχρέωση. Άνθρωποι είμαστε, συμβαίνει και να αρρωστήσουμε και να έχουμε κάποια πιο σημαντική υποχρέωση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όμως είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός να αποχωρεί από την τότε συζήτηση ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος, δύο χρόνια μετά, έδωσε μάχες για να καταπατηθεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί μη λήψης χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ