Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Βασίλης Ανδρεάδης θα συνεργαστεί με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Ο Βασίλης Ανδρεάδης θα συνεργαστεί με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Αν σκοτώσει ο κύριος Καμαρινός νομιμοποιείται να σκοτώσει και ο κύριος Ανδρεάδης;»:

«Ο Βασίλης Ανδρεάδης θα πάει με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αυτό συζητείται στα πολιτικά στέκια του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Οι πληροφορίες που ακούγονται είναι ότι δεν μπορεί να καταρτίσει ψηφοδέλτιο με δυνατά ονόματα και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει λεφτά σε ένα προεκλογικό αγώνα που θα χάσει.

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Γιάννη Καμαρινού στην πρόσφατη εκδήλωση του κ. Αλεξανδρίδη με το σύνθημα “Λευτέρη προχώρα πάμε για την ανατροπή” σημαίνει δύσκολος αγώνας μέχρι την τελική επιτυχία. Σημαίνει ότι ο νυν δήμαρχος δε θα πέσει αμαχητί.

Με αυτά τα δεδομένα και με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μεν Βασίλης Ανδρεάδης αναζητεί πολιτική στέγη και ήδη έχει κάνει συνομιλίες με “εχθρούς” και φίλους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για ανακοινώσεις, ο δε Λευτέρης Αλεξανδρίδης πρέπει να οργανωθεί καλύτερα για να πετύχει την ανατροπή και απέναντι στην κ. Μανούκα που είναι υπολογίσιμη δύναμη αλλά όχι τόσο ισχυρή με βάση τα πρώτα στοιχεία που μας έδειξε. Μέχρι στιγμής ο κ. Μανδαλιανός δεν έχει ούτε διασπάσεις ούτε αποχωρήσεις. Έχει απέναντι του μόνο την σκληρή δημοσιογραφική κριτική μας για λάθη που έκανε. Αρκεί όμως αυτό για να χάσει τις εκλογές;

ΥΓ. Υπάρχει κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών και δεν το άκουσα από κανένα υποψήφιο μέχρι στιγμής. Ο πήχης πρέπει να ανέβει!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ