Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔια της πλαγίας φωτίστηκε λίγο και η περιοχή της Διαλογής

Δια της πλαγίας φωτίστηκε λίγο και η περιοχή της Διαλογής

Μετά από πολύμηνες εκκλήσεις στον ΟΣΕ να ανάψουν τα «μανιτάρια» (οι ψηλές κολώνες με τους προβολείς) που βρίσκονται μέσα στις γραμμές του τρένου, τα «μανιτάρια» άναψαν.

Η «Αγκίδα» επικοινώνησε με τη δημοτική σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Πασχαλίδου, η οποία μας είπε ότι πριν από έναν χρόνο ξεκίνησε την επικοινωνία με τον ΟΣΕ προκειμένου να ανάψουν οι συγκεκριμένοι προβολείς, οι οποίοι, επειδή βρίσκονται πολύ ψηλά και είναι πολύ δυνατοί, φωτίζουν και το τμήμα της περιοχής της Διαλογής που γειτνιάζει με το συγκεκριμένο σημείο.

Η απάντηση τότε του ΟΣΕ ήταν πως οι συγκεκριμένες λάμπες έπρεπε να γίνουν παραγγελία γιατί είναι ειδικές και γι’ αυτό θα υπάρξει μία περίοδος αναμονής. Έστω και μετά από ένα χρόνο οι λάμπες τοποθετήθηκαν και άναψαν κι έτσι φωτίστηκε λίγο η κατασκότεινη περιοχή της Διαλογής, γι’ αυτό και η Μαρία Πασχαλίδου ευχαριστεί τον ΟΣΕ.

Το ζήτημα όμως είναι τελικά να παρέμβει αποφασιστικά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και να φωτίσει επαρκώς την περιοχή. Η Διαλογή είναι μια ταλαιπωρημένη περιοχή με πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν μπορεί να ζει και στο βαθύ σκοτάδι. Ας λύσει το πρόβλημα η διοίκηση Μανδαλιανού. Είναι στο χέρι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ