Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧορηγίες από τα ΕΛΠΕ υπόσχεται η διοίκηση Μανδαλιανού!

Χορηγίες από τα ΕΛΠΕ υπόσχεται η διοίκηση Μανδαλιανού!

Πέρασαν πέντε ημέρες από την ημέρα που ο πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός παραχώρησε συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr και εκτός των άλλων μίλησε για τη ρύπανση και τη δυσοσμία.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός το μόνο πράγμα που υποσχέθηκε γι’ αυτό το ζήτημα είναι πως, εάν ο γιος του επανεκλεγεί, ο δήμος θα πάρει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ γιατί είναι έγκλημα να μην τις παίρνει. Για τα προβλήματα της ρύπανσης και της δυσοσμίας είπε διάφορες ιστορίες που λέει και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για νέες μετρήσεις, για αισθητήρες, για καμπανάκια που θα χτυπάνε όταν θα μυρίζει και άλλα τέτοια.

Πέντε μέρες μετά τη συνέντευξη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού, ο οποίος μίλησε εξ ονόματος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, και με βάση το γεγονός ότι ο γιος του και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του πατέρα του, καταλαβαίνουμε ότι ψηφίζοντας ξανά Κλεάνθη Μανδαλιανό ψηφίζουμε να λαμβάνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ και να χτυπάνε καμπάνες για τις δυσοσμίες.

Ίσως να διορθώσει λίγο τον πατέρα του ο κύριος δήμαρχος και να πει ότι όταν θα έχει δυσοσμία δεν θα χτυπάνε καμπάνες, καμπανάκια, ξυπνητήρια και συναγερμοί, αλλά θα παίζει η φιλαρμονική. Η αναφορά είναι για τη φιλαρμονική του δήμου, την οποία η διοίκηση Μανδαλιανού φρόντισε να διαλύσει.

Κιμ. Ο.

Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
Τα σπίτια βρωμάνε γιατί ο δήμος δεν παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ