Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα σπίτια βρωμάνε γιατί ο δήμος δεν παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ…

Τα σπίτια βρωμάνε γιατί ο δήμος δεν παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ…

«Κάποιες μέρες γυρνάω απ’ τη δουλειά, μπαίνω στο σπίτι και μυρίζει λες και έχει κάνα ψοφίμι πουθενά. Κάποιες άλλες όχι. Τελικά μυρίζει μόνο όταν αφήνω τα παράθυρα ανοιχτά. Το λέω επειδή μου ρθε πάλι αυτή η μυρωδιά, αλλά τα παράθυρα είναι κλειστά… Δε ξέρω γιατί είμαι σε σύγχυση. Ξέρετε κάναν ειδικό να απευθυνθώ;»

Τα παραπάνω σχολίασε αναγνώστης της «Αγκίδας» για τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός περί χαμένων εκατομμυρίων χορηγιών από τα ΕΛΠΕ που χάνονται εξαιτίας του Θανάση Κοκονά.

Η απάντηση μάλλον είναι πως το σπίτι του βρωμάει γιατί ο δήμος δεν παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ εξαιτίας του Κοκονά. Εάν επανεκλεγεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, έχοντας την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ψηφίσει να λαμβάνονται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ και τότε το σπίτι του δεν θα βρωμάει ούτε με ανοιχτά, ούτε με κλειστά παράθυρα.

Εάν δεν κατάλαβε ο αναγνώστης πώς θα λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας, όπως τόσο απλά το εξηγήσαμε με βάση τη συνέντευξη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού, και επιμένει να απευθυνθεί σε ειδικό, τότε ανεπιφύλακτα του προτείνουμε τον κύριο Αλέξανδρο Μανδαλιανό. Πιο ειδικός δεν γίνεται.

Κιμ. Ο.

Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ