Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι και ο κύριος Εδίρνελης υποψήφιος με...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι και ο κύριος Εδίρνελης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Ακόμη δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της συνέντευξης του κυρίου Εδίρνελη και ανακοίνωσε ότι κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έδωσε συνέντευξη ο κύριος Εδίρνελης και μας πληροφόρησε ότι έχει διατελέσει μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πολιτευτής. Σ’ εκείνην τη συνέντευξη δήλωσε πως στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση για πραγματικές ποιοτικές αλλαγές!

Χθες Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα. Στην ανακοίνωσή του μας πληροφορεί για τη χρονολογία γέννησής του, για τον τόπο κατοικίας του, για την οικογενειακή του κατάσταση, για τις σπουδές του, για την εργασία του, για τη συγγραφή ενός βιβλίου και το στόχο του να συγγράψει άλλο ένα. Ο κύριος Εδίρνελης ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του γράφοντας πως η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι χρέος για όσους θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο και γι’ αυτόν το λόγο αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Εδίρνελης δεν αναφέρει ότι ήταν μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Δεν αναφέρει γιατί δεν ασχολήθηκε τόσα χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού το θεωρεί χρέος. Δεν αναφέρει γιατί οκτώ μήνες πριν τις εκλογές αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτό το χρέος. Δεν αναφέρει τι έκανε για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Δεν αναφέρει ποια ήταν η παρουσία και η δράση του στην κοινωνική και πολιτική ζωή της περιοχής από το 2010 που γράφει στην ανακοίνωση ότι είναι κάτοικος του δήμου.

Σίγουρα τους ψηφοφόρους τούς ενδιαφέρει η πολιτική και κοινωνική δράση των υποψηφίων και όχι η ημερομηνία γέννησης, η οικογενειακή τους κατάσταση, οι σπουδές και τα χόμπι τους.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ