Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ μόνος λόγος για να προσχωρήσει η ομάδα Ανδρεάδη στην παράταξη Μανδαλιανού…

Ο μόνος λόγος για να προσχωρήσει η ομάδα Ανδρεάδη στην παράταξη Μανδαλιανού…

Η ομάδα Ανδρεάδη, εάν ο Βασίλης Ανδρεάδης τελικά θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο να προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού.

Ο μόνος λόγος για να προσχωρήσει η ομάδα Ανδρεάδη στην παράταξη Μανδαλιανού είναι τα μέλη της να γνωρίζουν από οικοδομικές εργασίες (μυστρί, πηλοφόρι κτλ.) καθώς, όπως μαθαίνουμε, το ΚΕΠ Ευόσμου θα χρειαστεί κι άλλες οικοδομικές εργασίες για να λειτουργήσει και η διοίκηση Μανδαλιανού αναζητά καλούς οικοδόμους μήπως και προλάβει να το παραδώσει πριν από τις εκλογές.

Φαίνεται πως τελικά οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών δεν τα κατάφεραν καλά στη μπετονιέρα, στο καροτσάκι, στο πηλοφόρι και στο χαμαλίκι κι έτσι η διαμόρφωση του χώρου του ΚΕΠ τελείωσε χωρίς να τελειώσει.

Πάντως, εάν η ομάδα Ανδρεάδη σκέφτεται να προσχωρήσει στη διοίκηση Μανδαλιανού, δεν θα πρέπει να αγχώνεται μήπως η διοίκηση τής φορτώσει εκτός από τις οικοδομικές εργασίες του ΚΕΠ και τις εργασίες καθαριότητάς του, γιατί γι’ αυτές αναμένει ο αντιδήμαρχος Παιδείας με τη σφουγγαρίστρα παρά πόδα. Η αποτελεσματικότητα του αντιδημάρχου Παιδείας στην καθαριότητα δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού δοκιμάστηκε με επιτυχία στο πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο του Κορδελιού.

Τάγκος

Αποδεσμεύτηκαν οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξη του αγάλματος
Η ομάδα Ανδρεάδη σίγουρα δεν θα προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού
Πώς θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη με τη Νέα Δημοκρατία;
Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Ανδρεάδης;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ