Πώς θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη με τη Νέα Δημοκρατία;

0
260
TEST

Εάν τελικά ο Βασίλης Ανδρεάδης κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας δημοκρατίας, οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου σίγουρα θα χαρούν γιατί αφενός θα μειωθεί ο αριθμός των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου και αφετέρου θα διεκδικήσουν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τις ψήφους του Βασίλη Ανδρεάδη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού σίγουρα δεν θα χαρεί, αφού στελέχη της πίστευαν πως ο Βασίλης Ανδρεάδης θα συμπορευτεί μαζί τους. Η διοίκηση Μανδαλιανού έψαχνε απεγνωσμένα νομιμοποίηση της καταστροφικής θητείας της, την οποία φαίνεται πως τελικά δεν βρίσκει από κανέναν. Συγγενείς και συγγενείς των συγγενών, που μετακόμισαν στη διοίκηση, σίγουρα δεν μπορούν να νομιμοποιήσουν στη συνείδηση των πολιτών τα πεπραγμένα αυτής της διοίκησης.

Η ομάδα των αυτοδιοικητικών που συμπορεύεται με τον Βασίλη Ανδρεάδη, σίγουρα θα έχει συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του στις βουλευτικές εκλογές. Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος να διαφωνήσουν με την επιλογή του.

Το σίγουρο είναι πως ενώ πολλοί διαφώνησαν με την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος και αντιπαρατέθηκαν μαζί του, τώρα, εάν θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί βουλευτής, όχι μόνο θα συμφωνήσουν με την επιλογή του, όχι μόνο θα τον αγαπήσουν απότομα και υπέρμετρα, αλλά θα τον βοηθήσουν και στον προεκλογικό του αγώνα.

Σ.

Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Ανδρεάδης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ