Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Πασχαλίδου προσπάθησε να υφαρπάξει τη δόξα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Η Μαρία Πασχαλίδου προσπάθησε να υφαρπάξει τη δόξα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Μαθαίνουμε από ανάρτηση στο facebook υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ότι η επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής της περιοχής της Διαλογής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν αποτέλεσμα ενεργειών δικών του, του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και «κάποιων βουλευτών». Μάλιστα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καλεί τη Μαρία Πασχαλίδου -χωρίς να την κατονομάζει ευθέως- να μην ισχυρίζεται πως η επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής έγινε μετά από δική της παρέμβαση.

Η «Αγκίδα» θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο και τους «κάποιους βουλευτές», γιατί άθελά της «έβαλε πλάτη» στη λαθροχειρία της Μαρίας Πασχαλίδου και παρουσίασε το δικό τους κατόρθωμα ως δικό της. Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι αρθρογράφοι της «Αγκίδας». Φταίει και ο κύριος Αλεξανδρίδης, ο οποίος είναι λαλίστατος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και κάθε άλλο παρά λακωνικός, αλλά ότι έκανε ενέργειες μαζί με υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο και «κάποιους βουλευτές» για να επαναλειτουργήσει η αστική συγκοινωνία της Διαλογής δεν το ανέφερε ποτέ. Ίσως να το έκανε για να μην ματιαστούν οι ενέργειές του από κάποιους με πολύ κακό μάτι. Καλά έκανε γιατί στο δήμο μας υπάρχουν πολλοί που ματιάζουν.

Μιας όμως που ο κύριος Αλεξανδρίδης και ο υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος έχουν πρόσβαση σε «κάποιους βουλευτές» με δύναμη να επανεκκινούν λεωφορειακές γραμμές, ας τους πούνε να παραδώσουν επιτέλους το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, να ξεκινήσουν να χτίζουν το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και να κάνουν επιτέλους την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Εκτός και αν αυτοί οι «κάποιοι βουλευτές» ήταν μιας χρήσης και μπορούσαν να κάνουν μόνο μία χάρη στον κύριο Αλεξανδρίδη και στον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο, οπότε θα βολευτούμε με την λεωφορειακή γραμμή της Διαλογής. Να μην είμαστε και πλεονέκτες.

Β.Τριαντ.

ΥΓ1. Οι ανώνυμοι «κάποιοι βουλευτές» που ευεργέτησαν τη Διαλογή επανεκκινώντας τη λεωφορειακή γραμμή, κρατάνε κρυφά τα ονόματά τους επειδή παραμονές εθνικών εκλογών δεν έχουν ανάγκη τις ψήφους της Διαλογής;

ΥΓ2. Επειδή δεν είμαστε κακοπροαίρετοι, θεωρούμε πολύ φυσιολογικό επώνυμοι αυτοδιοικητικοί να επικαλούνται ανώνυμους «κάποιους βουλευτές».

Κάτοικος της Διαλογής συγκρούστηκε με κακοποιά στοιχεία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του!
Γιατί να σταματήσει η αστική συγκοινωνία στη Διαλογή μετά τις εκλογές;
Τελικά το λεωφορείο μπορούσε να περάσει από τη Διαλογή αφού ξεκίνησαν δρομολόγια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ