Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά το λεωφορείο μπορούσε να περάσει από τη Διαλογή αφού ξεκίνησαν δρομολόγια

Τελικά το λεωφορείο μπορούσε να περάσει από τη Διαλογή αφού ξεκίνησαν δρομολόγια

Από τον Ιούλιο του 2022 το λεωφορείο είχε σταματήσει να περνάει μέσα από την περιοχή της Διαλογής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Το λεωφορείο σταμάτησε να περνάει γιατί έκλεισε η είσοδος και η έξοδος της περιοχής από και προς την περιφερειακή οδό. Τότε κάποιοι επαΐοντες έκριναν πως το λεωφορείο δεν χωρούσε πλέον να περάσει από άλλη διαδρομή, παρ’ όλο που υπάρχουν δρόμοι στη συνοικία στους οποίους κινούνται συνεχώς μεγάλες νταλίκες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν συγκρούστηκε με την άποψη πως δεν χωράει το λεωφορείο να περάσει από τη Διαλογή και δεν έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε αυτή η παραμελλημένη από όλους περιοχή να μη μείνει χωρίς λεωφορειακή γραμμή. Η «Αγκίδα» έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022 και είχε μιλήσει με τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου, η οποία είναι κάτοικος της περιοχής και προσπαθεί να βάλει τη Διαλογή σε τροχιά ανάπτυξης. Τότε η κυρία Πασχαλίδου είχε αναφερθεί και στη λεωφορειακή γραμμή που σταμάτησε και έθεσε επιτακτικά την αναγκαιότητα να ξεκινήσει ξανά η αστική συγκοινωνία στην περιοχή.

Η περιοχή της Διαλογής έμεινε χωρίς λεωφορείο μέχρι προχθές Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023. Την ημέρα που η κυρία Πασχαλίδου μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τα προβλήματα της περιοχής της Διαλογής και την επιτακτική ανάγκη να βρεθούν λύσεις, εκείνην την ημέρα ξεκίνησε το λεωφορείο να περνάει ξανά από τη Διαλογή. Τελικά το λεωφορείο μπορούσε και χωρούσε να περάσει από τους δρόμους της Διαλογής. Τελικά η περιοχή έμεινε για πάνω από έξι μήνες χωρίς λεωφορείο και μάλιστα τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπόρεσε να πιέσει για να μην μείνει η περιοχή τόσον καιρό χωρίς λεωφορείο.

Σ.

Αυτό που βλέπουμε στη Διαλογή είναι επίδειξη πρωτεύοντα ζήλου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ