Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάτοικος της Διαλογής συγκρούστηκε με κακοποιά στοιχεία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή...

Κάτοικος της Διαλογής συγκρούστηκε με κακοποιά στοιχεία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του!

Διαβάζουμε στο facebook πως κάτοικος της Διαλογής κατάφερε με δικές του συντονισμένες προσπάθειες να απομακρύνει κακοποιά στοιχεία από το πάρκο, το νηπιαγωγείο και το σχολείο της περιοχής.

Διαβάζοντας την πρώτη πρόταση καταλάβαμε αμέσως πως τα κακοποιά στοιχεία δεν ήταν οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, αλλά άλλοι που πήγαιναν εκεί εκτός ωρών μαθημάτων. Καταλάβαμε επίσης πως όταν ο κάτοικος μιλούσε για συντονισμένες δικές του ενέργειες, εννοούσε ότι απευθύνθηκε στις αρχές, όπως στο δήμο και στην Αστυνομία, και ότι μετά τις πιέσεις του η Αστυνομία απομάκρυνε τα κακοποιά στοιχεία.

Παρακάτω όμως γράφει πως η απομάκρυνση των κακοποιών στοιχείων έγινε με κίνδυνο της ζωής του και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι! Δηλαδή, ο κάτοικος συγκρούστηκε με τα κακοποιά στοιχεία και τα πήρε στο κυνήγι; Δηλαδή, δεν ήταν η Αστυνομία που απομάκρυνε τα κακοποιά στοιχεία; Δηλαδή, είναι φυσιολογικό το έργο της Αστυνομίας να υποκαθίσταται από δράση πολιτών; Και ποιος ζήτησε από τον κάτοικο της περιοχής να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του ερχόμενος σε σύγκρουση με κακοποιά στοιχεία; Ποιο είναι το μήνυμα στους κατοίκους άλλων περιοχών του δήμου που έχουν ανάλογα προβλήματα; Να πάρουν το νόμο στα χέρια τους παριστάνοντας τον Batman; Μόνο που ζούμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και όχι στην Γκόθαμ Σίτυ. Και αυτά γράφονται στο facebook σαν να είναι απολύτως φυσιολογικά! Και ο δήμος που ήταν σε όλη αυτήν την ιστορία;

Σ.

Η Μαρία Πασχαλίδου προσπάθησε να υφαρπάξει τη δόξα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ