Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί να σταματήσει η αστική συγκοινωνία στη Διαλογή μετά τις εκλογές;

Γιατί να σταματήσει η αστική συγκοινωνία στη Διαλογή μετά τις εκλογές;

Στην ανάρτηση της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Πασχαλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook του άρθρου της «Αγκίδας» με τίτλο «Τελικά το λεωφορείο μπορούσε να περάσει από τη Διαλογή αφού ξεκίνησαν δρομολόγια», υπήρξαν κάποια σχόλια σχετικά με την περίπτωση να διακοπεί ξανά η συγκοινωνία μετά τις εκλογές.

Υπήρξε ένα ωραίο σκωπτικό και καυστικό σχόλιο που έλεγε ότι οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να χορτάσουν το λεωφορείο μέχρι τις εκλογές, γιατί μετά μπορεί πάλι να μεγαλώσει και να μη χωράει να περάσει από τους δρόμους. Το σχόλιο σατίριζε αυτούς που ισχυρίστηκαν ότι δεν χωράει να περάσει το λεωφορείο και έκοψαν τη γραμμή.

Υπήρξε όμως κι ένα σχόλιο που μιλούσε για παραμύθια. Ποιο είναι το παραμύθι; Ότι το λεωφορείο περνάει και πάλι από την περιοχή της Διαλογής μετά από μισό χρόνο; Ότι η Μαρία Πασχαλίδου ασχολήθηκε και έδωσε δυνάμεις για την αποκατάσταση της γραμμής; Ότι υπήρξε κόσμος που ασχολήθηκε και πίεσε τους αρμόδιους, όπως μπορούσε, προκειμένου το λεωφορείο να περάσει ξανά από την περιοχή;

Τη διακοπή της συγκοινωνίας στην περιοχή της Διαλογής η Μαρία Πασχαλίδου δεν την αντιμετώπισε μοιρολατρικά, προσπάθησε να αποκατασταθεί και έχει μερίδιο στο γεγονός ότι αποκαταστάθηκε. Αν κάποιοι δεν θέλουν να της το αναγνωρίσουν για εκλογικούς λόγους, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο. Κανονικά θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Η «Αγκίδα» πίστεψε στις προσπάθειες της Μαρίας Πασχαλίδου και τις στήριξε γιατί και στην «Αγκίδα» πιστεύαμε πως η διακοπή της συγκοινωνίας στην περιοχή της Διαλογής δεν έπρεπε να αντιμετωπιστεί μοιρολατρικά. Το αποτέλεσμα έδειξε πως είχαμε δίκιο. Το ότι επίσης ευνόησε η συγκυρία των εκλογών δεν είναι κακό. Μακάρι να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα του δήμου με αφορμή έστω τις επερχόμενες εκλογές.

Όσο για την περίπτωση να σταματήσει ξανά μετά τις εκλογές η διέλευση του λεωφορείου από την περιοχή της Διαλογής, δεν θα πρέπει ούτε να την σκεφτόμαστε, γιατί τότε θα έχουν όλοι ευθύνη για κάτι τέτοιο και προπαντός όσοι πολιτεύονται. Πριν και μετά τις εκλογές θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα για τη Διαλογή και αυτό είναι και στο χέρι των κατοίκων της περιοχής.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ