Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανείς δεν θέλει να φύγει ο Νέστορας Λαφαζανίδης από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Νέστορας Λαφαζανίδης από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Μάλλον ο δημοσιογράφος Πέτρος Λεμπετλής δεν έχει καλή εικόνα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για να λέει πως υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ονειρεύονταν να αποχωρήσει ο Νέστορας Λαφαζανίδης από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γίνονται καθημερινά δεήσεις, αγρυπνίες, συγκεντρώσεις, λιτανείες, προκειμένου η παράταξη Μανδαλιανού να μείνει ενωμένη. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ακόμα και οι κακόπιστοι και κακόβουλοι απέναντι στη διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλουν να αποχωρήσει ο Νέστορας Λαφαζανίδης από τη «Νέα Πνοή».

Όλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ακόμα και οι πιο φανατικοί εχθροί της διοίκησης Μανδαλιανού, θέλουν να συνεχιστεί η συνύπαρξη και η συνεργασία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορα Λαφαζανίδη με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, προκειμένου να συνεχιστεί η απογείωση της σάτιρας με το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας που κοντεύει να κλείσει 16 μήνες διαμόρφωσης. Ολημερίς του χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν! Αμφότεροι οι δύο κύριοι αντιδήμαρχοι έχουν δώσει πλήθος ημερομηνιών για τη λειτουργία του ΚΕΠ. Δεν έχουμε μετρήσει για να δούμε αν κερδίζει κάποιος από τους δύο στο πλήθος των ημερομηνιών που έδωσε ή αν τους κερδίζει και τους δύο ο κύριος δήμαρχος.

Οποιοσδήποτε προσδοκά διάσπαση αυτής της διοίκησης είναι εχθρός του Αριστοφάνη.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ