Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαθόλου δεν ενδιαφέρει τους δημότες εάν θα δυναμώσει η διοίκηση Μανδαλιανού

Καθόλου δεν ενδιαφέρει τους δημότες εάν θα δυναμώσει η διοίκηση Μανδαλιανού

Ο κύριος Πέτρος Λεμπετλής αποφάσισε να σχολιάσει το άρθρο με τίτλο «Νέα βολή Μανδαλιανού στη διοίκηση Λαφαζανίδη για τη Διαλογή».

Έγραψε ο κύριος Λεμπετλής πως «Η πολιτική στάση του πρώην Δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως υπονομευτική της ενότητας και της ενιαίας “προς τα έξω” γραμμής της δημοτικής παράταξης του νυν Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, όπως θα ήθελαν να συμβαίνει τα “παπαγαλάκια” της πολυκερματισμένης αντιπολίτευσης».

Μόνο που το άρθρο δεν μιλούσε για την πολιτική στάση του πρώην δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη. Μιλούσε για την πολιτική στάση του νυν δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, ο οποίος μονίμως υπονομεύει τον Στάθη Λαφαζανίδη και τις διοικήσεις του. Ο κύριος Μανδαλιανός, που περιστοιχίζεται από τα στελέχη της παράταξης Λαφαζανίδη, κατηγορεί συνεχώς τις προηγούμενες διοικήσεις, κατηγορεί, δηλαδή, τα στελέχη του.

Όσο για το αν θα παραμείνει ενωμένη η διοίκηση Μανδαλιανού και αν θα δυναμώσει κι άλλο, πραγματικά είναι ένα θέμα που καθόλου δεν ενδιαφέρει τους δημότες. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να λειτουργήσουν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, τα οποία η διοίκηση Μανδαλιανού τα κρατάει κλειστά, το πρώτο όσο διαρκεί η θητεία της και το δεύτερο για 16 μήνες. Αυτά είναι που ενδιαφέρουν τους δημότες. Εκτός και αν πιστεύει κάποιος πως έχουν την έγνοια της ενότητας της διοίκησης Μανδαλιανού οι οδηγοί την ώρα που δεν βρίσκουν να παρκάρουν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και οι κάτοικοι που πρέπει να μετακινηθούν χιλιόμετρα για να βρούνε ΚΕΠ.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ