Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην παράταξη Ζυγά στραμμένα τα βλέμματα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Στην παράταξη Ζυγά στραμμένα τα βλέμματα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Παρ’ όλο που σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου θα συζητηθεί το σημαντικότατο θέμα των προβλημάτων της περιοχής της Διαλογής, κατ’ αρχάς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην παράταξη Ζυγά καθώς όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά θα διαγράψει τον κύριο Καϊτετζίδη, ο οποίος προσχώρησε στην παράταξη Αλεξανδρίδη, ή αν θα νομιμοποιήσει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Κανονικά ο κύριος Καϊτετζίδης θα έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθεί και να μην περιμένει τη διαγραφή του, αλλά φαίνεται πως προσπαθεί να νομιμοποιήσει την αποχώρησή του από την παράταξη Ζυγά με την παραμονή του σ’ αυτήν μέχρι το τέλος της θητείας αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ερώτημα, λοιπόν, εάν η παράταξη Ζυγά θα διαγράψει σήμερα τον κύριο Καϊτετζίδη παραμένει και έχει γίνει πιο επιτακτικό μετά τη δήλωση του κυρίου Καϊτετζίδη στην «Αγκίδα» ότι δεν χρειάζεται να τον διαγράψουν αλλά θα παραδώσει την έδρα σε περίπτωση που ο Νίκος Ζυγάς δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Στη δήλωση αυτή ο πρώην δήμαρχος Στάθης Καϊτετζίδης αναφέρεται μόνο στον κύριο Ζυγά, γράφει πως πορεύτηκε μαζί του τέσσερα χρόνια, πως συνεργάστηκαν, ήρθαν κοντά και τον εκτιμά απεριόριστα. Ούτε μισή κουβέντα για τους υπόλοιπους ανθρώπους που υπάρχουν σ’ αυτήν την παράταξη. Σαν και η παράταξη αυτή να ήταν παράταξη των κυρίων Ζυγά και Καϊτετζίδη. Είναι κάτι αποδεκτό από τον κύριο Ζυγά κάτι τέτοιο;

Όταν ο κύριος Καϊτετζίδης έδωσε τη συνέντευξη στη EURO τηλεόραση στις 21 Ιανουαρίου 2023, στην οποία ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την παράταξη Ζυγά για να προσχωρήσει στην παράταξη Αλεξανδρίδη, είχε ευχαριστήσει και το Νίκο Ζυγά και τα «άλλα παιδιά» της παράταξης για τη συμπόρευση. Στην ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε στην «Αγκίδα» στις 24 Ιανουαρίου 2023, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, ξέχασε τα «άλλα παιδιά» της παράταξης και αναφερόταν μόνο στον κύριο Ζυγά σαν και η παράταξη να ήταν ιδιοκτησία του κυρίου Ζυγά και σαν να μην υπήρχαν άλλοι σ’ αυτήν. Μάλιστα αυτά συνέβαιναν την ίδια στιγμή κατά την οποία ο κύριος Καϊτετζίδης, προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τη στάση του, είπε ότι η αλλαγή παράταξης ήταν απόφαση της δημοτικής ομάδας που είχε όταν ήταν δήμαρχος πριν από 25 χρόνια! Δημοτική ομάδα η δική του πριν 25 χρόνια, Ζυγάς και μόνο η παράταξη στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Είναι λογικό, λοιπόν, όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στον κύριο Ζυγά και στην υπόλοιπη παράταξή του σε αναμονή αν θα νομιμοποιήσουν τη συμπεριφορά του κυρίου Καϊτετζίδη.

Γ. Χαρ.

«Συμπόρευση του κ. Καϊτετζίδη με πολιτικές που αναβιώνουν το παλιό και την εργολαβική αντίληψη»
Ο Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Στάθης Καϊτετζίδης: Θα παραδώσω την έδρα εάν…
Θα νομιμοποιήσει η παράταξη Ζυγά την αποχώρηση Καϊτετζίδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ